GÖLGE OYUNLARI (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Sende düşünmeden yazma istersen o an öyledir şimdi değişmiştir. Biraz düşünerek muhalefet olun
Ben düzeltmesini söyledim ve adam gibi bakmasını zaten boş iddiada bulunmuş elinde patlayacak Onun için yorum bile yapmadım yani sadece düzeltmesini söyledim bir işi adam akıllı yapsın

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Ben düzeltmesini söyledim ve adam gibi bakmasını zaten boş iddiada bulunmuş elinde patlayacak Onun için yorum bile yapmadım yani sadece düzeltmesini söyledim bir işi yapsın adam akıllı yapsın
İsmail yine düşünmeden yazdın biraz mantık ve düşünceye davet ediyorum. Forumda 1 yazı yazdığında 15 dakika içerisinde düzenleyebilirsin sonra düzeltemezsin. O yüzden sende adam akıllı kuralları öğren sonra gel millete laf at daha fazla rezil olmadan konuyu kapat

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
İsmail yine düşünmeden yazdın biraz mantık ve düşünceye davet ediyorum. Forumda 1 yazı yazdığında 15 dakika içerisinde düzenleyebilirsin sonra düzeltemezsin. O yüzden sende adam akıllı kuralları öğren sonra gel millete laf at daha fazla rezil olmadan konuyu kapat
Sırf olay büyümesin diye konuyu kapatıyorum emin ol rezil olmam

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşlar bakın 12 sayfa tartışma olmuş. Son bir kaç el kaldı, köydeki ihtiyarların da elini öpünce bakacam yazılara. Son kararları vericem bekleyin. Dövüşmen tamam mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...