GÖLGE OYUNLARI (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Sen ne diyon ? Zamanında sırf senin için arkanda durduk her türlü şeyde yanında olduk sonra sen kendi ağzınla demedin mi biz konuştuk hallettik. Sen olayı da çok farklı anlamışsın Oyun başkanlığı seçiminde bu adamlar dediğin kalkıpta bize oy atmıyor oyun seçiminden sonra bu yazını da hatırlatacam sana. İstersen sende eskiyi hatırla ki senin arkanda bunca insanı bırakıo sattın yşne söylerim söylüyorum biz senin oğuzhanla olan sorunun için hep arkanda durduk sana edilen küfür bize edilmiştir diye ama sen gün geldi bize yanlış yapanların yanında olmayı tercih ettin bizim içinde sana edilen küfrün hükmü kalmadı seninde hükmün kalmadı şu oyunda TEK PİŞMANLIĞIMIZ DA SENİN ARKANDA DURMAKTI. Yanlış Yapmışız
Anlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensin
Sen ne diyon ? Zamanında sırf senin için arkanda durduk her türlü şeyde yanında olduk sonra sen kendi ağzınla demedin mi biz konuştuk hallettik. Sen olayı da çok farklı anlamışsın Oyun başkanlığı seçiminde bu adamlar dediğin kalkıpta bize oy atmıyor oyun seçiminden sonra bu yazını da hatırlatacam sana. İstersen sende eskiyi hatırla ki senin arkanda bunca insanı bırakıo sattın yşne söylerim söylüyorum biz senin oğuzhanla olan sorunun için hep arkanda durduk sana edilen küfür bize edilmiştir diye ama sen gün geldi bize yanlış yapanların yanında olmayı tercih ettin bizim içinde sana edilen küfrün hükmü kalmadı seninde hükmün kalmadı şu oyunda TEK PİŞMANLIĞIMIZ DA SENİN ARKANDA DURMAKTI. Yanlış Yapmışız
Ahmet ob adayı sen misin ? Pişmanlığına devam et gardaş benim için hiç dert değil sadece merak ediyorum aday sen misin?

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Anlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensin

Ahmet ob adayı sen misin ? Pişmanlığına devam et gardaş benim için hiç dert değil sadece merak ediyorum aday sen misin?
Sen haddini çok aştın. Aday ben değilim bu birincisi.
Ben menfaat uğruna senşn gibi diğerlerine güzelleme yapmam burda tek güzelleme yapacak kişi sensin şurda bunu söyleyeceğime de pişman olacam ama şu kadir aydın bile gözümde senden kıymetli en azından senin gibi güzelleme yapacak kadar düşmemiş benim daha fazla ağzımı da açtırma söylediklerine de dikkat et benim hakkımda güzelleme yapacak kişi sensin diye de konuşamazsın işine bak

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
İhtiyar heyeti bayram gorusmeleri bitince size anlaritlar iyi geceler
Geçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.
Desteklediğin isim adaydı diye mi ?
Hem ozaman bugün tartıştıklarınızlada aynı ittifaktaydınız ?

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş

Benim abi😁😁😁 geldim geldim hasbihal ediyordunuz araya girmedim ama bence sen boyle seylerin yerini bilirsin ve o yer burasi degil abiiii . Baska yerde baska zaman hep beraber hasbihal ederiz insallah...hayirli geceler aksaclarina nazar degmesin abim

U S K A

Üye
Vatandaş
Geçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.
Birincisi kimseyi sorumlu tutma abi konuyu ben açtım geçen dönem kim neredeyse nerde şuan ki konuya bakmak zorundayız geçen dönem yapılan yanlıştı şimdide yanlış

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Vallahi kacirmisim inan senin icinde yapardim bilirsin olmadik zamanlarda ban yemisligim bile vardir seyy ne icindi o unuttum neyse neyse . E sende oleydin yer degisti 😁😁😁 neymis degisebiliyormusuz coks sevdigim hurmetli bir kardes var kendisinin traktoru var o demisti kisiler ve yerler sekil degistirir oyun bu be yaaaaaa

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Ayy yoo yine bozkurtla beraberdim her zamanki gibi😁

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi kacirmisim inan senin icinde yapardim bilirsin olmadik zamanlarda ban yemisligim bile vardir seyy ne icindi o unuttum neyse neyse . E sende oleydin yer degisti 😁😁😁 neymis degisebiliyormusuz coks sevdigim hurmetli bir kardes var kendisinin traktoru var o demisti kisiler ve yerler sekil degistirir oyun bu be yaaaaaa
Benimde anlatmak istediğim o kimse mahsum değil boşver. Konuyu açtınız yönetimin kararını bekleyin tartışmaya gerek yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...