Isimler alınmış ama o isimleri artık partide yokMecburiyet neden ki kamaoyu yoklaması yapılıp farklı adaylarında isimleri alınabilirdi ama Umut başkan ve ekibine başarılar dikerim.( @Ş İ M A L sen yaşıyor musun yav? )

Isimler alınmış ama o isimleri artık partide yokMecburiyet neden ki kamaoyu yoklaması yapılıp farklı adaylarında isimleri alınabilirdi ama Umut başkan ve ekibine başarılar dikerim.( @Ş İ M A L sen yaşıyor musun yav? )
İsmail son durak yükselen mi ?Isimler alınmış ama o isimleri artık partide yok![]()
Bafralı değil mi hepsi aynıPeki 55
Abla bana niye haber vermediniz aday olurdum❗️❗️Bozkurt Harekat Partisi’nde Parti İçi Kongre Gerçekleştirildi❗️❗️
Bozkurt Harekat Partisi’nde bugün önemli bir gelişme yaşandı. Parti içinde gerçekleştirilen kongrede, yeni dönem için parti başkanlığı seçimi yapıldı.
Kongreye tek aday olarak katılan ve diğer adayları kabul etmeyen @Umut , tüm delegelerin oyunu alarak Bozkurt Harekat Partisi Başkanlığına mecburen seçildi.
Parti içinde büyük destek gören(mecburen) Umut, yaptığı kısa konuşmada, ❗️“Birdahaki kongrede aday olmak isteyen üyeler partiden ihraç edilecektir”❗️ ifadelerini kullandı.
Kongre, birlik ve beraberlik havasında sona ererken; parti üyeleri, Umut’un liderliğinde daha güçlü adımlar atılacağına olan inançlarını dile getirdi.
Yeni görevinde Umut’a başarılar diliyoruz!
(Bu seçimde oy kullanmazsam görevimin elimden alınacağına dair tehdit edildim.!!)
Çok şükür yükselen 4 aydır buradayım ve mutluyumİsmail son durak yükselen mi ?
Ne mutlu bana anladığına sevindimAnlıyorum..
Yoğun tehdit altındayız zorla oy verdik nasıl haber verelimAbla bana niye haber vermediniz aday olurdum![]()
Başkanım sen Hayatta mısın en son cenaze namazına gelmiştikİsmail son durak yükselen mi ?
Asili tekrar açıyorum ama sevdiğin adamlarla ne dersinÇok şükür yükselen 4 aydır buradayım ve mutluyum
Bayağıdır yoksun nasılsın iyi misin Coşkun başkanımBaşkanım sen Hayatta mısın en son cenaze namazına gelmiştik![]()
İsmail sen yapma bari yawBaşkanım sen Hayatta mısın en son cenaze namazına gelmiştik![]()
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? İzdivaya çekildim birazBayağıdır yoksun nasılsın iyi misin Coşkun başkanım
Yok Başkanım ya seni severim espri yaptım arada ve espri patlatıp ortamı neşelendirmek lazımİsmail sen yapma bari yaw
Ne yapalım iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzÇok şükür iyiyim sen nasılsın? İzdivaya çekildim biraz
Anlarım seni İsmail zaten bı ben anladım seni birde ÜlkerYok Başkanım ya seni severim espri yaptım arada ve espri patlatıp ortamı neşelendirmek lazım
Allah daha iyi etsin inşallahNe yapalım iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz
Yok ben mutluyum Teşekkür ederimAsili tekrar açıyorum ama sevdiğin adamlarla ne dersin![]()
Tehdite boykot ederdik be ablam #diktatörumutasonYoğun tehdit altındayız zorla oy verdik nasıl haber verelim
Ben gelimmiAsili tekrar açıyorum ama sevdiğin adamlarla ne dersin![]()
AynenAnlarım seni İsmail zaten bı ben anladım seni birde Ülker