Ayak numarasından elendiniz bbSlm boyum 188 kilom 94 ayaklarım 46 numara ssk lıyım
Ayak numarasından elendiniz bbSlm boyum 188 kilom 94 ayaklarım 46 numara ssk lıyım
Tg den at @semihcalagonAynen attım bak dm kutunda şu an
Bot mu bitti kralımAyak numarasından elendiniz bb
Bana bi daha talimat verirsen bu tg hesabına ali keremin yazdığından daha kötü şeyler yazarımTg den at @semihcalagon
OkBana bi daha talimat verirsen bu tg hesabına ali keremin yazdığından daha kötü şeyler yazarım
Yok dayım, senin ayak tehlikeli kategorisinde yer alıyorBot mu bitti kralım
Kafam karıştı sen büyük kadirmisin ,mesut Aydınmisin,büyük Aydın mısın?Bana bi daha talimat verirsen bu tg hesabına ali keremin yazdığından daha kötü şeyler yazarım
Ben kadir aydınım hepimiz kadir aydınız ve hepiniz bir gün kadir aydın olacaksınızKafam karıştı sen büyük kadirmisin ,mesut Aydınmisin,büyük Aydın mısın?
Ppyi ters cevirip Aydın kadir yapsam?Ben kadir aydınım hepimiz kadir aydınız ve hepiniz bir gün kadir aydın olacaksınız
Pp yi ters çevireceğime dünyanı ters çevireyim pp mi tersten görPpyi ters cevirip Aydın kadir yapsam?
30 yıldır dünyayı şereflendiriyorsun kaptanSlm ben 30 yaşındayım
Adamın kralı kralıııı30 yıldır dünyayı şereflendiriyorsun kaptan![]()
Abi napacaksınız bu kadar ilgiyi tamam üç yaşındasınız iyiki de varsınız. Gören de konu odağını küresel bir çözüm sanırKonunun amacını saptırmayın lütfen, amacı dışındaki mesajların silinmesini talep ediyorum @BaşkanOnline
Bak altta sizin konu var git orda sohbet et hadiAbi napacaksınız bu kadar ilgiyi tamam üç yaşındasınız iyiki de varsınız. Gören de konu odağını küresel bir çözüm sanır
Bozkurt harekat postunda sohbet etmek şereftir oyunun en eski partisinin postu burasıBak altta sizin konu var git orda sohbet et hadi
Konuyla ne alakası var her konu altında cıvık hareketler yapmanız doğru değil onu anlatmaya çalışıyorumAbi napacaksınız bu kadar ilgiyi tamam üç yaşındasınız iyiki de varsınız. Gören de konu odağını küresel bir çözüm sanır
Konuyla ne alakası var her konu altında cıvık hareketler yapmanız doğru değil onu anlatmaya çalışıyorum
7 kez iktidar yeter mi yoksa sayayım mı devamınıDoğru ciddi konuşalım biraz.
En başarılı partisi derken kastettiğiniz nasıl bir başarı merakımdan soruyorum![]()