@Ahmett EROL hayırlı olsun partin
@aslan91Vergi kasacak varmı
Olum kasiyoruz da ne öte beri kaçıyonVergi kasacak varmı
YalannnOlum kasiyoruz da ne öte beri kaçıyon
Şu an belki eşim var fakat bulamadıysanız bizden birini ayarlarım sorun yokVergi kasacak varmı
Olur abla vallaŞu an belki eşim var fakat bulamadıysanız bizden birini ayarlarım sorun yok
Bak kendi kastığı yetmiyormuş gibi, partisindeki üyeleri de tribe sokmuş. Oda yetmiyormuş partiler arası üyelere eş ayarlayıp vergi kastırıyor. Helal olsun koca yürekli ordinaryus bajgan sevimŞu an belki eşim var fakat bulamadıysanız bizden birini ayarlarım sorun yok
Ben sekreter olmak istemiyorum size güven olmazsekreterliğe el konulmuştur @Büyük Mesut artık sekreterimizdir enoya kayyum atadık artık kendisi çaycı
Efeyi sekreter yapar msn sen suriyeden gelip birlikte adanaya gidince bir şey deneyecemDeğerli Başkanonline Ailesi,
Partiler Birliği artık benimdir. Bu saatten sonra eno(EN1) Devri bitmiştir.
Partiler birliği ile gerekli kararları ilerleyen günlerde açıklayacağım.
Kamuoyuna duyurulur
Hikayenin tamamı lazım. SjsjjsjsEfeyi sekreter yapar msn sen suriyeden gelip birlikte adanaya gidince bir şey deneyecem
Efe kardesimden uzak durun altınkoklular , efeyi size yedirmemEfeyi sekreter yapar msn sen suriyeden gelip birlikte adanaya gidince bir şey deneyecem
Efeyi alıp istanbula geliyoruz o zamanEfe kardesimden uzak durun altınkoklular , efeyi size yedirmem
Benim Instagram'da kurduğum bir grup var ittifaktayken net olarak kasanları o gruba ekleyip hızlı bir şekilde boşta kalanları eşleştiriyordum. Hala var fakat ittifakta olmadığımız için sadece bizim üyeler var ki şu an çok kullanılır mı bilmiyorum WhatsApp'a geçtik ama katılmak isterseniz eklerim sorun yokBak kendi kastığı yetmiyormuş gibi, partisindeki üyeleri de tribe sokmuş. Oda yetmiyormuş partiler arası üyelere eş ayarlayıp vergi kastırıyor. Helal olsun koca yürekli ordinaryus bajgan sevim![]()
Geleyim de benide zorbala deme ksksksBenim Instagram'da kurduğum bir grup var ittifaktayken net olarak kasanları o gruba ekleyip hızlı bir şekilde boşta kalanları eşleştiriyordum. Hala var fakat ittifakta olmadığımız için sadece bizim üyeler var ki şu an çok kullanılır mı bilmiyorum WhatsApp'a geçtik ama katılmak isterseniz eklerim sorun yok
Yok be kasarken boşa düşersen eş bulurum. Herkese eş bula bula seda sayana döndüm zatenGeleyim de benide zorbala deme ksksks
Ordinaryus Çöpçatan büyük bajgan sevim sjsjskYok be kasarken boşa düşersen eş bulurum. Herkese eş bula bula seda sayana döndüm zaten![]()