Tutunamayanlar Partisi Kuruluş Hk. (5 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
La mokar emre sen oyun başkanlığın döneminde ne yaptın vatanımı kurtardın 😄 aptal aptal şeyleri bırakın artık senin gibi çoluk çocukla muhatap olmaktan sıkıldım
Sana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekilde

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Sana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekilde

Hangi karakteri kanka? Bu böyle söver, cevabını alınca gider ağlar.

Yok olmak istiyor, bahaneleri yetmedi kendini banlatacak, çünkü BECERİKSİZ.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Thread 'OYUN BAŞKANI SİNAN SEVİM İLE SEÇİM SÜRECİ, YÖNETİM VE GELECEK ÜZERİNE KONUŞTUK.' https://forum.baskanonline.com/thre...-yoenetim-ve-gelecek-uezerine-konustuk.12488/

Bu sinanın röportajı iyi okusun herkes , konustukları ve yaptıkları.😀😀😀😀
Tamamiyle kendisiyle Çelişen varlık😃😃

Bir kaç tane de alıntı ekleyem durun.

🗣 Sinan Sevim: "Söylentilere kulak asmayın. Milli İstiklal’de herkes aile gibi. Şimdiye kadar bir tartışma veya fikir ayrılığı yaşanmadı, bundan sonra da olacağını sanmıyorum."

Başkanlık koltuğunda kalıcı olacak mısınız? Önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olmayı düşünüyor musunuz?

🗣 Sinan Sevim: "Kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Bundan sonra bu makama hak eden dostlarımın gelmesi için çalışacağım. Ve şunu da ekleyeyim: Bundan sonraki kariyerimde Valilik haricinde hiçbir makama gelmeyeceğim."