En son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldi![]()
Ya sen kimsin hshshs bomboş rollenen bir adamsın

Git avanelerini kandır, gerçi artık onları bile kandırmayi beceremeyen birisin

En son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldi![]()
Milli sinangiller mi olacak ismiYenisini kurucak![]()
Öyle deme hala kandırdığı bir kitleye sahipYa sen kimsin hshshs bomboş rollenen bir adamsın
Git avanelerini kandır, gerçi artık onları bile kandırmayi beceremeyen birisin![]()
Milli küfürbazlar olucakMilli sinangiller mi olacak ismi
Sana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekildeLa mokar emre sen oyun başkanlığın döneminde ne yaptın vatanımı kurtardınaptal aptal şeyleri bırakın artık senin gibi çoluk çocukla muhatap olmaktan sıkıldım
Daha demin çoluk çocuk düşünmeden etmiştiniz ne oldu da silme gereği duydunuz?Sana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekilde
Kime laf atıyorsun senDaha demin çoluk çocuk düşünmeden etmiştiniz ne oldu da silme gereği duydunuz?
Ettin ya başkanım zaten küfürSana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekilde
Sana guzel bir kufur ederdimde çolumuza cocumuza ayip olur senin gidi adi seviyesine düşmeyeceğin karakterini göstermiş oldun bu şekilde
Daha demin çoluk çocuk düşünmeden etmiştiniz ne oldu da silme gereği duydunuz?
Ettin ya başkanım zaten küfürsildin gördük merak etme.
🗣 Sinan Sevim: "Söylentilere kulak asmayın. Milli İstiklal’de herkes aile gibi. Şimdiye kadar bir tartışma veya fikir ayrılığı yaşanmadı, bundan sonra da olacağını sanmıyorum."
Başkanlık koltuğunda kalıcı olacak mısınız? Önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olmayı düşünüyor musunuz?
🗣 Sinan Sevim: "Kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Bundan sonra bu makama hak eden dostlarımın gelmesi için çalışacağım. Ve şunu da ekleyeyim: Bundan sonraki kariyerimde Valilik haricinde hiçbir makama gelmeyeceğim."
Biz o küfür değil demedikki diyor ya ben senin seviyene düşmeyecem küfür etmeyecem. Show yapmayınAzıcık adam olun, sinan ağlagıni. Yazdığı mokar kelimesijin anlamına bakın. 2 sn adam olsanız yeter
Beni geren bir şey olmadı berberimin yorumunu paylaştım sen niye sıkıntılandın kral sıkışma hemen bu kadar sakin olİngiltere değil kanka İtalya yanlış yazdım seni geren mevzu ne oldu ortaya atladın
Biz o küfür değil demedikki diyor ya ben senin seviyene düşmeyecem küfür etmeyecem. Show yapmayın
Seviyeye bak, Sinan ağlağı istediğini yazacak, cevap alınca iki tane avane koyun gelip burada küfür ettin diyecek.Biz o küfür değil demedikki diyor ya ben senin seviyene düşmeyecem küfür etmeyecem. Show yapmayın
Valla üstad bunlardan adamlık bekleyeceğimize Bülent Ersoy'dan çocuk bekliyeyim daha şerefliAzıcık adam olun, sinan ağlagıni. Yazdığı mokar kelimesijin anlamına bakın. 2 sn adam olsanız yeter
Koyun gibi gelip burda savunuyorsunuz. Hiçbir şeyden haberiniz yok .samanlık ilerde haydee
Siz küfürü çok iyi bilirsiniz. Sizin dilinizide biliyoruz bizMeeeğğ diye okudum, ancak o dil bende yok
Siz küfürü çok iyi bilirsiniz. Sizin dilinizide biliyoruz biz
Murat hala Sinan abisinin peşinde koşuyor. SkskksksBiz o küfür değil demedikki diyor ya ben senin seviyene düşmeyecem küfür etmeyecem. Show yapmayın
Ben bilirim konuşalım mıSiz küfürü çok iyi bilirsiniz. Sizin dilinizide biliyoruz biz