Tutunamayanlar Partisi Kuruluş Hk. (10 Kişi İçeride)

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Azıcık adam olun, sinan ağlagıni. Yazdığı mokar kelimesijin anlamına bakın. 2 sn adam olsanız yeter

Koyun gibi gelip burda savunuyorsunuz. Hiçbir şeyden haberiniz yok .samanlık ilerde haydee
Kardeşim ithamlarına dikkat et ne sinanı tanırım ne seni arkadaş aklına gelebilecek en popüler ağır küfürlerden birini edip silmişti yaptığının etik olarak doğru olmadığını belirttim kimseyi koruduğum falan yok tanımadığım adamın neyini koruyayım

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Kardeşim ithamlarına dikkat et ne sinanı tanırım ne seni arkadaş aklına gelebilecek en popüler ağır küfürlerden birini edip silmişti yaptığının etik olarak doğru olmadığını belirttim kimseyi koruduğum falan yok tanımadığım adamın neyini koruyayım

Mokar kelimesini etik buldgun için mi cevap vermedin? O zaman ben de sana mokar diyebilirim. Doğru mu anladım?

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Adam olun ulan azcik adam acik acik kufur etti ona cevabim ne olmasini bekliyordunuz coluk cocuk diyor o çocugum yaparim burda onun kandirdi 15 yasinda cocuklar degilim ben delikanliyda gelsin suratima soylesin o kelimeyi

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Mokar kelimesini etik buldgun için mi cevap vermedin? O zaman ben de sana mokar diyebilirim. Doğru mu anladım?
Bahsettiğin kelimeyi görmemiştim konuyu açtığımda en yeni yanıt önüme çıktı ve argolar arasında başı çeken mokardan daha ağır bir hakaret vardı burada hakaretin büyüğü ufağı kıyaslaması yapmak istemiyorum ama gördüğüm şeyi doğru bulmadım fikrimi belirttim

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sinan abiniz küfürlü konusunca sıkıntı yok deme , sizede seslenirken mokar murat diye falan mı sesleniyor. Kabul ediyorsunuz yani
Kimse benim abim değil. Bana kimse küfürde edemez. Ne sinan ne sen. Şimdi hadi banlarınızı görelim kadir.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bahsettiğin kelimeyi görmemiştim konuyu açtığımda en yeni yanıt önüme çıktı ve argolar arasında başı çeken mokardan daha ağır bir hakaret vardı burada hakaretin büyüğü ufağı kıyaslaması yapmak istemiyorum ama gördüğüm şeyi doğru bulmadım fikrimi belirttim
Neye cevap verdime baaksaydin anlardin

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hadi abim hadi küfürleşin. Sinanıda alın küfürleşin. Aferin size bu forumda kadın var çocuk var demeyin küfür edin hakaret edin. 😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Kimse benim abim değil. Bana kimse küfürde edemez. Ne sinan ne sen. Şimdi hadi banlarınızı görelim kadir.
Ben ban alırım sorun yok koçum, ama siz sırf ban aldırmak için küfür yiyorsunuz ya ona hayret ettim. Ban almam için ne kadar küfür edelim sana söyle bakim