Kadın da sensin başka konuşan kadın varmı burdaHadi abim hadi küfürleşin. Sinanıda alın küfürleşin. Aferin size bu forumda kadın var çocuk var demeyin küfür edin hakaret edin.![]()
Kadın da sensin başka konuşan kadın varmı burdaHadi abim hadi küfürleşin. Sinanıda alın küfürleşin. Aferin size bu forumda kadın var çocuk var demeyin küfür edin hakaret edin.![]()
Küfür sizin işiniz aslanım . İyi bilirsiniz siz o işiHadi abim hadi küfürleşin. Sinanıda alın küfürleşin. Aferin size bu forumda kadın var çocuk var demeyin küfür edin hakaret edin.![]()
Sen bana küfür edemezsin abimBen ban alırım sorun yok koçum, ama siz sırf ban aldırmak için küfür yiyorsunuz ya ona hayret ettim. Ban almam için ne kadar küfür edelim sana söyle bakim
Birisine hakaret etmenin bahanesi olmaz ya ettiğinin arkasında durmalısın yada karşılıklı etmeniz dolayısıyla artık şunu dedi bunu dedi demeyi bırakmalısın yasallaştırmaya çalışmanın anlamı yokNeye cevap verdime baaksaydin anlardin
Birisine hakaret etmenin bahanesi olmaz ya ettiğinin arkasında durmalısın yada karşılıklı etmeniz dolayısıyla artık şunu dedi bunu dedi demeyi bırakmalısın yasallaştırmaya çalışmanın anlamı yok
Senle muhattap olmuyprum fırat sen muhatap olacağım biri değilsin. Hadi geldiğin dağa dön.Kadın da sensin başka konuşan kadın varmı burda
Ben normalde kimseye etmem de, hakedene de hakkını veririm ha murat. Haketme kötü şeyleri. Oyununu oyna kukla olma yakışmaz ha delikanlıya gölge olmakSen bana küfür edemezsin abim
Biz kimsenin gölgesi olmadık ben oyunumu oynuyorum. Birşeyler yanlış gidiyordu partiden çıktım. Eğer birinin gölgesi olsak dwvam ederdikBen normalde kimseye etmem de, hakedene de hakkını veririm ha murat. Haketme kötü şeyleri. Oyununu oyna kukla olma yakışmaz ha delikanlıya gölge olmak
Sen bana küfür edemezsin abim
Geldiğim zaman uçan kaçan Şahmeran ker geldiğim dağda senin ben........Senle muhattap olmuyprum fırat sen muhatap olacağım biri değilsin. Hadi geldiğin dağa dön.
Yaşınn kaç senin fatih çocukmusun senNiye koyunlar otlarken meradan dışarı çıkarsa küfür edilir
O zaman Sinan'ın söylediği kelimeyi görmemezlikten gelipte savunma yapmıcan burdaBiz kimsenin gölgesi olmadık ben oyunumu oynuyorum. Birşeyler yanlış gidiyordu partiden çıktım. Eğer birinin gölgesi olsak dwvam ederdik
Yaşınn kaç senin fatih çocukmusun sen
Bana hakaret edildi diye aynısını yapacak halim yok çok adamlığı ve cesareti varsa adımız sanımız belli gelir yüzümüze söyler aksi olduğu sürece ciddiye alıp cevap vereceğim kalibrede bir adam değilSana küfür edene ne tepki veriyorsun?
Ben savunmadım show yapıp küfür etmeyecem demeyecek etmemiş gibiO zaman Sinan'ın söylediği kelimeyi görmemezlikten gelipte savunma yapmıcan burda
Neyse sinanin yapmak istedini basarmasina izin vermeyecegim prim vermeyecegim kaide almayacagimBirisine hakaret etmenin bahanesi olmaz ya ettiğinin arkasında durmalısın yada karşılıklı etmeniz dolayısıyla artık şunu dedi bunu dedi demeyi bırakmalısın yasallaştırmaya çalışmanın anlamı yok
Bana hakaret edildi diye aynısını yapacak halim yok çok adamlığı ve cesareti varsa adımız sanımız belli gelir yüzümüze söyler aksi olduğu sürece ciddiye alıp cevap vereceğim kalibrede bir adam değil
Ne yaparsın fırat hayırdır. Sen gibileri çok gördük biz. Sadece noktadan ibaretsin işte.Geldiğim zaman uçan kaçan Şahmeran ker geldiğim dağda senin ben........
Aferin sana , kendine koyun, kafasız ve bir sürü hakaret ettirerek beni banlattın.
Madalyanın üzerine koyun resmi
Laaaaaan birbirini döne döne bulan cenahın ipi uzun bırakılanları siz beni banlatmak için küfür istiyorsunuz ya sizin yapmadığnız iş mi sanki hehhhhh hiç yapmamış gibi burda bide sütten çıkma ak kaşık role playi mi yapıyorsunuz.Ben normalde kimseye etmem de, hakedene de hakkını veririm ha murat. Haketme kötü şeyleri. Oyununu oyna kukla olma yakışmaz ha delikanlıya gölge olmak