Tutunamayanlar Partisi Kuruluş Hk. (1 Kişi İçeride)

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben normalde kimseye etmem de, hakedene de hakkını veririm ha murat. Haketme kötü şeyleri. Oyununu oyna kukla olma yakışmaz ha delikanlıya gölge olmak
Biz kimsenin gölgesi olmadık ben oyunumu oynuyorum. Birşeyler yanlış gidiyordu partiden çıktım. Eğer birinin gölgesi olsak dwvam ederdik

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Birisine hakaret etmenin bahanesi olmaz ya ettiğinin arkasında durmalısın yada karşılıklı etmeniz dolayısıyla artık şunu dedi bunu dedi demeyi bırakmalısın yasallaştırmaya çalışmanın anlamı yok
Neyse sinanin yapmak istedini basarmasina izin vermeyecegim prim vermeyecegim kaide almayacagim

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Adam bana acik acik agir kufur etmis ben çocuga Oyun Çocuğu dedim diye suçlu oldum

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aferin sana , kendine koyun, kafasız ve bir sürü hakaret ettirerek beni banlattın.

Madalyanın üzerine koyun resmi

Ben normalde kimseye etmem de, hakedene de hakkını veririm ha murat. Haketme kötü şeyleri. Oyununu oyna kukla olma yakışmaz ha delikanlıya gölge olmak
Laaaaaan birbirini döne döne bulan cenahın ipi uzun bırakılanları siz beni banlatmak için küfür istiyorsunuz ya sizin yapmadığnız iş mi sanki hehhhhh hiç yapmamış gibi burda bide sütten çıkma ak kaşık role playi mi yapıyorsunuz.