Laiklik Günü 🇹🇷 (4 Kişi İçeride)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Ben bilahi anlamadım amaç ne amaç benim nefes almamdan dahi vergi mi istiycekler diyorsun eğer bunu diyorsan çok fazla sosyal medya takip etme derim
Eğer bugün anlamassan yarın olacaklardan ben sorumlu değilim
Her hangi bir yerden ulaşın daha ne şekilde anlatıyim bu konu için burası Uygun değil

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eğer bugün anlamassan yarın olacaklardan ben sorumlu değilim
Her hangi bir yerden ulaşın daha ne şekilde anlatıyim bu konu için burası Uygun değil
Hocam burdaki anlamayan bence sizsin dediğiniz şeyler tamen mantıklı değil dediğiniz
Şey devlet sizi takip ediyor oysaki kulandigimiz
Ürünler yarışı ABD urunleri amarika mi kontrol ediyor bizi

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
“Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğüdür.”
— Mustafa Kemal Atatürk

Atatürk’ün izinde
Laikliği sadece bir ilke değil bir yaşam hakkı olarak görüyoruz
İnancı olanın da olmayanın da özgür yaşayabilmesinin güvencesidir
10 Nisan Laiklik Günü kutlu olsun.🇹🇷
Ekli dosyayı görüntüle 21708
Atatürk ve Silah Arkadaşları sayesinde bir himaye altında yaşamadığımız, tam aksine herkesin özgürce yaşadığımız Memleketimizde bu günü kutlamak sadece kutlama değil, o günleri hatırlamamıza vesile olduğu için Minnet duyuyoruz. Aynı zamanda Görevini Kötüye kullanmayan işinin hakkını veren Görev bilincinde olan Tüm Polislerimizin de günü kutlu olsun.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Hocam burdaki anlamayan bence sizsin dediğiniz şeyler tamen mantıklı değil dediğiniz
Şey devlet sizi takip ediyor oysaki kulandigimiz
Ürünler yarışı ABD urunleri amarika mi kontrol ediyor bizi
Daha derini senin kullandın Kart sistemi kullandığın telofon senin herşeyini ortaya koyuyor senin zevklerini çok iyi biliyorlar

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
hocam olan şeyi söylüyorum devletin fabrikasi. Olma devletin halkı yardım etmesze yikilir bunun iyi niyetle alaksi yok
Bu konuları gel konuşalım burdan konuşmak zorunda değilsin yarım saat anlicaksin ben herşeyi söyleyemiyorum ama belgeler okudukça sen kendin anlatacaksın

Benimde anlatma zorunlugum var sorun yaşıyorum konuşma bozukluğum var

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
hocam olan şeyi söylüyorum devletin fabrikasi. Olma devletin halkı yardım etmesze yikilir bunun iyi niyetle alaksi yok
sakaahmet3419 bütün sosyal medyalarım ulaşmak istersen bir kişi bile uyanması bu dünya için çok önemli en azından bilgin olsun inanma önemli değil yarın daha dikkatli olursun

BüyükMesut

Altın Ok Bir Markadır
Vatandaş
Atatürk'ü bu oyunda kimsenin ayakları altına aldırmayız çıksın bakalım bir babayiğit bir laf daha etsin ondan sonra noluyor