Amaç seni ona bağlamak seni takip altına alıyor zaten kart kullanımından boşuna dijital hayat kurulmadıTamam da onu haspalarsin örneğin 5 veriyorsan 3 de vergi ödersin
Amaç seni ona bağlamak seni takip altına alıyor zaten kart kullanımından boşuna dijital hayat kurulmadıTamam da onu haspalarsin örneğin 5 veriyorsan 3 de vergi ödersin
Ben bilahi anlamadım amaç ne amaç benim nefes almamdan dahi vergi mi istiycekler diyorsun eğer bunu diyorsan çok fazla sosyal medya takip etme derimAmaç seni buna bağlamak senin ne kadar nefes aldığın umrunda degilki
amaç. Beni oraya baglaamk değil hocam develtime yardım etmek devletin para kazancı halkı dirAmaç seni ona bağlamak seni takip altına alıyor zaten kart kullanımından boşuna dijital hayat kurulmadı
Eğer bugün anlamassan yarın olacaklardan ben sorumlu değilimBen bilahi anlamadım amaç ne amaç benim nefes almamdan dahi vergi mi istiycekler diyorsun eğer bunu diyorsan çok fazla sosyal medya takip etme derim
Bu kadar iyi niyetli olma lütfen bu kadar iyi niyetli düşünmeamaç. Beni oraya baglaamk değil hocam develtime yardım etmek devletin para kazancı halkı dir
Hocam burdaki anlamayan bence sizsin dediğiniz şeyler tamen mantıklı değil dediğinizEğer bugün anlamassan yarın olacaklardan ben sorumlu değilim
Her hangi bir yerden ulaşın daha ne şekilde anlatıyim bu konu için burası Uygun değil
Atatürk ve Silah Arkadaşları sayesinde bir himaye altında yaşamadığımız, tam aksine herkesin özgürce yaşadığımız Memleketimizde bu günü kutlamak sadece kutlama değil, o günleri hatırlamamıza vesile olduğu için Minnet duyuyoruz. Aynı zamanda Görevini Kötüye kullanmayan işinin hakkını veren Görev bilincinde olan Tüm Polislerimizin de günü kutlu olsun.“Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğüdür.”
— Mustafa Kemal Atatürk
Atatürk’ün izinde
Laikliği sadece bir ilke değil bir yaşam hakkı olarak görüyoruz
İnancı olanın da olmayanın da özgür yaşayabilmesinin güvencesidir
10 Nisan Laiklik Günü kutlu olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 21708
hocam olan şeyi söylüyorum devletin fabrikasi. Olma devletin halkı yardım etmesze yikilir bunun iyi niyetle alaksi yokBu kadar iyi niyetli olma lütfen bu kadar iyi niyetli düşünme
Daha derini senin kullandın Kart sistemi kullandığın telofon senin herşeyini ortaya koyuyor senin zevklerini çok iyi biliyorlarHocam burdaki anlamayan bence sizsin dediğiniz şeyler tamen mantıklı değil dediğiniz
Şey devlet sizi takip ediyor oysaki kulandigimiz
Ürünler yarışı ABD urunleri amarika mi kontrol ediyor bizi
Bu konuları gel konuşalım burdan konuşmak zorunda değilsin yarım saat anlicaksin ben herşeyi söyleyemiyorum ama belgeler okudukça sen kendin anlatacaksınhocam olan şeyi söylüyorum devletin fabrikasi. Olma devletin halkı yardım etmesze yikilir bunun iyi niyetle alaksi yok
Bir su kartı kulanmiyorum iki benim tolofin çin marka tolofon yani ülkesin çin ozmana beni bilen çin şuan bulunduğum ülke değilDaha derini senin kullandın Kart sistemi kullandığın telofon senin herşeyini ortaya koyuyor senin zevklerini çok iyi biliyorlar
sakaahmet3419 bütün sosyal medyalarım ulaşmak istersen bir kişi bile uyanması bu dünya için çok önemli en azından bilgin olsun inanma önemli değil yarın daha dikkatli olursunhocam olan şeyi söylüyorum devletin fabrikasi. Olma devletin halkı yardım etmesze yikilir bunun iyi niyetle alaksi yok
Çin nereye bağlı Avrupa Birliğine Avrupa birliğini kim kurdu?? Bunun sorguyu araştırBir su kartı kulanmiyorum iki benim tolofin çin marka tolofon yani ülkesin çin ozmana beni bilen çin şuan bulunduğum ülke değil
Çin Avrupa birliğinde mii çin asya birliğinde hocamÇin nereye bağlı Avrupa Birliğine Avrupa birliğini kim kurdu?? Bunun sorguyu araştır
Resmi olarak bakma sonuç hepsi aynı noktaya çıkıyorÇin Avrupa birliğinde mii çin asya birliğinde hocam
Ona bakarsan her sonuc da amarikaya çıkıyorTüm ülke
Resmi olarak bakma sonuç hepsi aynı noktaya çıkıyor
Hocam Osmanlı kurulması tarafında misiniz acabaTüm ülke
Resmi olarak bakma sonuç hepsi aynı noktaya çıkıyor
Amerika nereye çıkıyor İtalya ya bir zincir halkasi var dünyayi yöneten bir güç varOna bakarsan her sonuc da amarikaya çıkıyor