O zaman İtalya ne alaka ozman bende almanya cikar diyorumAmerika nereye çıkıyor İtalya ya bir zincir halkasi var dünyayi yöneten bir güç var
Hemde çok derinderin konular dönüyor
Ya bak şu var şuan neyin kurulduğu önemli değil bizi neler bekliyor o önemli bana sana sen necisin diye sormuyorlarHocam Osmanlı kurulması tarafında misiniz acaba
Dünyayı yöneten italya da ailelerO zaman İtalya ne alaka ozman bende almanya cikar diyorum
Hocan kesinlikle bende sorulması taraftarıyımYa bak şu var şuan neyin kurulduğu önemli değil bizi neler bekliyor o önemli bana sana sen necisin diye sormuyorlar
Yahudi aileler olmasınDünyayı yöneten italya da aileler
Bunların tek tek ismini vereyim cebinde parayı düzgün okursan bakarsan bunu bile anlarsınDünyayı yöneten italya da aileler
Dünyayı yöneten den kastin bir kişi aile değilDünyayı yöneten italya da aileler
Bunuda açıklayalım ama burda olmazHocan kesinlikle bende sorulması taraftarıyım
Ama dediklerin saçma çin Asya'da diyorsun ki Avrupa birliğinde bu mümkün mü sence
Rusya yla aynı paktadalar
Çok derim dur dunayayi İtalya daki aliler yönetiyorumuz bunu biliyormuydunderin konular dönüyor
Hocam kısaca ne kadar pakt ne kadar birlik varsa zaten bunlar ortak hareket ederler. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları ortadan kaldırmıştır.Hocan kesinlikle bende sorulması taraftarıyım
Ama dediklerin saçma çin Asya'da diyorsun ki Avrupa birliğinde bu mümkün mü sence
Rusya yla aynı paktadalar
RackafellerDünyayı yöneten den kastin bir kişi aile değil![]()
Ya hepsi aynı balık iseHocam kısaca ne kadar pakt ne kadar birlik varsa zaten bunlar ortak hareket ederler. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları ortadan kaldırmıştır.
Hocam şuan ne dediğin de farklı önce dedimki ulkemiz sizi her yerde takip ediyor bizi kontrol ediyolar şimdi dunayyi yoneten kisiler italyan dediniz bunu tek siz biliyorsun onu da anlamadım bu kadar olayı müsade edilydise yapcak bişey yokkBunuda açıklayalım ama burda olmaz