Evvet oyunu kurallari dişina cikan herkes nasibini. AlicakOlamazsan cezana da katlanmaya hazır mısın?![]()
Evvet oyunu kurallari dişina cikan herkes nasibini. AlicakOlamazsan cezana da katlanmaya hazır mısın?![]()
Evvet oyunu kurallari dişina cikan herkes nasibini. Alicak
Təşəkur ederimŞimdiden afiyet olsun. Başarılar![]()
sen benim kılıma dokunamazsın izmaritEvvet oyunu kurallari dişina cikan herkes nasibini. Alicak
Ya hele Bi açık ver hakim oluğum dönəmde gərəyi yapılir zatənsen benim kılıma dokunamazsın izmarit![]()
yavaş dön yavaşşş yok öyle bişe açık verme yapacam dedin bekliyorum yapmazsan forumda rezil edecem ilk gün bekliyorumYa hele Bi açık ver hakim oluğum dönəmde gərəyi yapılir zatən
İlk gün yanı ilk olarak sayılır açığıni buluruz merak etme o zaman sende nasibini alırsın merak etmeyavaş dön yavaşşş yok öyle bişe açık verme yapacam dedin bekliyorum yapmazsan forumda rezil edecem ilk gün bekliyorum![]()
Dkldldlxlclxldmdklddkldldldldlddİlk gün yanı ilk olarak sayılır açığıni buluruz merak etme o zaman sende nasibini alırsın merak etme
Ben miyim gereksiz tozkoparanGereksiz insanlarla beni bir tutma
?Hi niko bas edim
Yo ne okulu BurdaGünaydın Tozkoparan okulda mı
Öğle arasına mı çıktınYo ne okulu Burda
Ben okul okumuyorum ben anlatamıyor yoksa sen anlamıyorsunÖğle arasına mı çıktın
Sen anlatamıyorBen okul okumuyorum ben anlatamıyor yoksa sen anlamıyorsun
Ya doğur düzü gün diyom bən okula gitmiyom ve lise okuyorum amam sağlık durum el vermediği için şimdilik gitmiyorumSen anlatamıyor
Öncelikle geçmiş olsun bu konuda ki üstteki yazılarıni başkası mı yazdı sen mi yazdın. Çünkü lise bitti demiştin deYa doğur düzü gün diyom bən okula gitmiyom ve lise okuyorum amam sağlık durum el vermediği için şimdilik gitmiyorum
Gerçekten rahatsız olabilir insanlar ama ben bu platformda artık rahatısızım hastayım yok işte ölecem muhabbetlerinden sıkıldım millet 24 saat vergi kasıyor rahatsızım diye acıtasyon yapıyor burda.millete sırf kendine birşey söylenmesin diye. biz neleri gördük adam kız kardeşini kaybetmiş sabahına forumda başsağlığı mesajlarına teşekkür edip atama falan bişeyler yapıyor vergi kasıyordu jskdkdkdkdkkddkksosdodk komik insanlar gerçekten üzülüyorum ama en çokta buna her seferinde kanan bizim toplumumuza üzülüyorum daha çok kandırılır ve sömürülür bu insanlarÖncelikle geçmiş olsun bu konuda ki üstteki yazılarıni başkası mı yazdı sen mi yazdın. Çünkü lise bitti demiştin de