FORUM SOHBET ALANI (40 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Tutunamayan partisi gitmeyecegim çok saygısızlar fatih başkanla berat koto başkan neden böyle davranıyorlar bilemedim

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Ben partinin gercek siyosuyum ,onlar benim sözümü dinler ne yaptilar sana
Berat koto sıgır kelimesi kullandı 2 hafta yada 3 hafta oluyor fatih başkana oyun yönetimine oyun savcısı adalet başkanına söyledim ceza vermediler partiden atılması yada uzaklaştırma alması lazım fatih.başkanda berat kotoya destek çiktı o yüzden forum üzerinden konu herkes beni destekledi sonuç olmadı

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Berat koto sıgır kelimesi kullandı 2 hafta yada 3 hafta oluyor fatih başkana oyun yönetimine oyun savcısı adalet başkanına söyledim ceza vermediler partiden atılması yada uzaklaştırma alması lazım fatih.başkanda berat kotoya destek çiktı o yüzden forum üzerinden konu herkes beni destekledi sonuç olmadı
Wanda nara emz beni

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Sığır ne demek?