allah şükür reis aynı diyelimİyiyim reis sen nasılsın
allah şükür reis aynı diyelimİyiyim reis sen nasılsın
kadir nerdeEee nerde bu millet![]()
Heryerdekadir nerde
göremiyorum 1 saat geçtiHeryerde![]()
sende bayadır yoktun nerelerdeydinHeryerde![]()
ben olayım ?? başkanımGel bizim kralımız ol![]()
Ben buralardayım hayalet gibiyimdirsende bayadır yoktun nerelerdeydin
göremedigimizden belli hayalet oldunBen buralardayım hayalet gibiyimdir
Ben partinin gercek siyosuyum ,onlar benim sözümü dinler ne yaptilar sanaTutunamayan partisi gitmeyecegim çok saygısızlar fatih başkanla berat koto başkan neden böyle davranıyorlar bilemedim
Berat koto sıgır kelimesi kullandı 2 hafta yada 3 hafta oluyor fatih başkana oyun yönetimine oyun savcısı adalet başkanına söyledim ceza vermediler partiden atılması yada uzaklaştırma alması lazım fatih.başkanda berat kotoya destek çiktı o yüzden forum üzerinden konu herkes beni destekledi sonuç olmadıBen partinin gercek siyosuyum ,onlar benim sözümü dinler ne yaptilar sana
Wanda nara emz beniBerat koto sıgır kelimesi kullandı 2 hafta yada 3 hafta oluyor fatih başkana oyun yönetimine oyun savcısı adalet başkanına söyledim ceza vermediler partiden atılması yada uzaklaştırma alması lazım fatih.başkanda berat kotoya destek çiktı o yüzden forum üzerinden konu herkes beni destekledi sonuç olmadı
Sığır ne demek?Berat koto sıgır kelimesi kullandı 2 hafta yada 3 hafta oluyor fatih başkana oyun yönetimine oyun savcısı adalet başkanına söyledim ceza vermediler partiden atılması yada uzaklaştırma alması lazım fatih.başkanda berat kotoya destek çiktı o yüzden forum üzerinden konu herkes beni destekledi sonuç olmadı
İnek veya öküz demek kadir sen de biliyorsun konuyu ilk sen yorum yazmıştınSığır ne demek?
Bende onu diyorum. Sığır nedamek oluyor yani, burada sana benzetme yapıyor. Ceza almalı.İnek veya öküz demek kadir sen de biliyorsun konuyu ilk sen yorum yazmıştın
Camış, öküz, dana,mondafon ,semental cinsi inek vs..Sığır ne demek?
Günlük Kaç litre süt alırız bunlardan?Camış, öküz, dana,mondafon ,semental cinsi inek vs..