Selam sen SILA mısın?Kadir aydinin karşısına 5 lt lik turşu bidonu çıksın ,bidona oy veririm
Selam sen SILA mısın?Kadir aydinin karşısına 5 lt lik turşu bidonu çıksın ,bidona oy veririm
EvetSelam sen SILA mısın?
Zaten var iç savaş. Her gün birileri birilerini dövüyor bizde. Allah'tan kolluk kuvveti Ekrem ve savcı siraç var olaya müdahale ediyorKadir başkanım anlıyorum seni ama sen duruken bir başkasına düşmez ama sen izin verirsen ilerde seni kimse dinlemez dikkate almaz adalet olmaz iç savaş başlar partide bana inan sen
Kendi adınla gel @SILA farklı kişiliğe girme. Anlayamıyorum bazen
Karakolluk iş çıkartmayın yaw. İşimiz zati başınızı aştı.Zaten var iç savaş. Her gün birileri birilerini dövüyor bizde. Allah'tan kolluk kuvveti Ekrem ve savcı siraç var olaya müdahale ediyor
Fersah başkan da var aha geldi ,o da polis hemen ayarlıyor @34KRAL34. Sağolsun parti binasına ekip koydu bizi hizada turuyorlarKarakolluk iş çıkartmayın yaw. İşimiz zati başınızı aştı.
Bizi kim alabülür diyen varsa ziyaretine gidelim kadir başkanım.Fersah başkan da var aha geldi ,o da polis hemen ayarlıyor @34KRAL34. Sağolsun parti binasına ekip koydu bizi hizada turuyorlar
Fersah başkan vekil olarak giresuna gelmişFersah başkan da var aha geldi ,o da polis hemen ayarlıyor @34KRAL34. Sağolsun parti binasına ekip koydu bizi hizada turuyorlar
Valla @sakaahmet3419 istifa et diyip duruyor agam. Beni indirecek heraldeBizi kim alabülür diyen varsa ziyaretine gidelim kadir başkanım.
Kendi memleketime giriş mi yasaklandı.Fersah başkan vekil olarak giresuna gelmiş
Denemesi bedava.Valla @sakaahmet3419 istifa et diyip duruyor agam. Beni indirecek heralde
@sakaahmet3419 a sorman lazımdıKendi memleketime giriş mi yasaklandı.![]()
Başkanıma giresunda başarılar dilerimKendi memleketime giriş mi yasaklandı.![]()
Başkanım Öncelikle sizin üzerinizden benim bu durum hakkında bir açıklama bulunmak istiyorum. İlk önce sizin dediğinize izah edersek eğer, Genel Başkanların Vekil Listeleri açıklama zorunluluğu veya düşmesi yoktur. Diğer açıklamalara gelince eğer, Ben bir Parti Üyesi değilim, Parti'nin 2 Dönemdir hatta bu Dönemle beraber 3 Dönemdir Yönetim Kurul üyesiyim bu da Oyunda profil Künyesinde mevcuttur. Eğer göremiyor iseniz Altın Ok Partisinin oyun listesinde bulunan Yöneticilere bunu teker teker sorup cevabınızı alabilirsiniz. Benim oyunda yönetici gözükmememin sebebi ise Bekir Başkanla aynı sebeptendir. Okuduğum Üniversite'nin Vize sınavları başlamış olup ağırlığımı ona vermek istedim. Bunu da Üst kurula bildirip, affımı talep ettim. Ondan önceki Dönemlerde ise Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü Görevlerini icra ettim. Eklemek istediğim birkaç cümleler var. Partilerin oyunda gördüğünüz Yönetim Kurulu ve İcra kurulu vardır. Bunu bilmeyen varsa hatırlatmak isterim. Zaten oyunda 9/10 Yönetici varsa eğer bir yarısı da Yönetim kurulu üyeleri vardır. Her dönem veya 2 dönemde bir bu kişiler oyunda yöneticiliği devralır Partinin yöneticileri görevleri sürdürülür. Zaten bu listeden Yöneticiler ve Genel Başkanın haberi olupta bana talimat verilip paylaşıldı edildi. Zaten Oyun yönetimi de Yöneticilerin itirazları olmadığı için İtiraz reddedildi. Bunun sonucu Şudur ki zaten Parti Yöneticilerin bu listeden haberi var demektir. Ve aynı zamanda bu durumlar yaşanmıştır yani bunların emsalleri vardır. Sürçü lisan ettiysem affola. İyi oyunlar dilerim.Kadir başkanım anlıyorum seni ama sen duruken bir başkasına düşmez ama sen izin verirsen ilerde seni kimse dinlemez dikkate almaz adalet olmaz iç savaş başlar partide bana inan sen
Tamam başkanım konu anlaşılmıştır özür dilerim bilmiyordum inşallah başarırsın güzel yerlere gelirsinBaşkanım Öncelikle sizin üzerinizden benim bu durum hakkında bir açıklama bulunmak istiyorum. İlk önce sizin dediğinize izah edersek eğer, Genel Başkanların Vekil Listeleri açıklama zorunluluğu veya düşmesi yoktur. Diğer açıklamalara gelince eğer, Ben bir Parti Üyesi değilim, Parti'nin 2 Dönemdir hatta bu Dönemle beraber 3 Dönemdir Yönetim Kurul üyesiyim bu da Oyunda profil Künyesinde mevcuttur. Eğer göremiyor iseniz Altın Ok Partisinin oyun listesinde bulunan Yöneticilere bunu teker teker sorup cevabınızı alabilirsiniz. Benim oyunda yönetici gözükmememin sebebi ise Bekir Başkanla aynı sebeptendir. Okuduğum Üniversite'nin Vize sınavları başlamış olup ağırlığımı ona vermek istedim. Bunu da Üst kurula bildirip, affımı talep ettim. Ondan önceki Dönemlerde ise Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü Görevlerini icra ettim. Eklemek istediğim birkaç cümleler var. Partilerin oyunda gördüğünüz Yönetim Kurulu ve İcra kurulu vardır. Bunu bilmeyen varsa hatırlatmak isterim. Zaten oyunda 9/10 Yönetici varsa eğer bir yarısı da Yönetim kurulu üyeleri vardır. Her dönem veya 2 dönemde bir bu kişiler oyunda yöneticiliği devralır Partinin yöneticileri görevleri sürdürülür. Zaten bu listeden Yöneticiler ve Genel Başkanın haberi olupta bana talimat verilip paylaşıldı edildi. Zaten Oyun yönetimi de Yöneticilerin itirazları olmadığı için İtiraz reddedildi. Bunun sonucu Şudur ki zaten Parti Yöneticilerin bu listeden haberi var demektir. Ve aynı zamanda bu durumlar yaşanmıştır yani bunların emsalleri vardır. Sürçü lisan ettiysem affola. İyi oyunlar dilerim.