Yok sen anlamıyorsun bağımsızda bilerek tuttuğu 2 kişinin minimum 30 oyu vardı size kullanıldı.
Benim tahminim göktürk bu hamleyle hem kendini 10 vekil altinda tutacaktı. Hemde ilk seçimde başa baş olmayı sağlayacaktı. Sonra da bakanlık seçiminde 10 vekil altı olduğu için intikam alacaktı diye davranışlarını yorumladım. Seçim devam ederken bunu düşünmeme rağmen aynı sözü kullandım. Amacımız olan 3. Rekabet edecek ittifak kurulduysa siyasete çok fazla karışılıp sınırlanmasını mantıklı bulmasığımı belirttim. Bu senaryoda göktürk 10 vekil altı kalıp sizi deateklese minimum 10 vekil fark yiyeceğimizi bildiğim halde bunu söyledim dedim.
Bunu yapmıs yada yapmamış olabilir. Bu konu ile alakalı bilgem başkan açıklama yapar sadece.
Ancak bu bizimle anlaşıp bilerek bağımsıza uye çekip beklettiği anlamına gelmez. Varsa bu konuda kanıtınız buyurun sorun .
Kendinde dedin intikam için yapmış olabilir, intikam soğuk yenir nasıl yükselen gençlik partisi ob seçiminde dışarıda adam bekletip size oy kullandı. Göktürkte bunu yapmış olabilir. Bizlerde buna bişe diyemeyiz.
Altın ok ve Göktürk arasında bu konu ile alakalı bir anlaşma olmamıştır. Altın ok bildiriye harfiyen uymuştur.
Ama gel gelelim yükselen gençlik partisi ,kızıl şafak partisine , "oylarınızı tevhik başkana atın" diye söylemleride ortada dolaşıyor tabi. Özmen başkan gelsin namusu ve şerefi üzerine yemin etsin bana böyle birşey yazılmadı diye, inanalım