Sevim aydın da haklı onu eleştirenler onun gibi olamayanlardır mesela magarsus
Keşke yalan olsaMesela @Semih. Sen benim içimi dışımı biliyorsun yalan mı![]()
İnanmak icin burda degiliz oyundayiz. Ama mesela ben sana cok inandim. Ve hep nedense yarida kaldi neyse. İyi oyunlar. Baska yerden bakmayi ogrendiginizde yeniden inanmaya baslariz.Göktürke üye kim varsa hiçbirine inanmıyoruz kardeşim anlayın bunuyok su gaziymiş yok bu polis yok savcı yok doktor inanmıyoruz yönetimi bile yalanlarına alet eden birisine kaale almıyorum
![]()
Sen miydin forum sessiz diyen? Al sana aksiyon hareket mutlu musunHerkes birbirine salliyor devam devam aksiyon lazimdi![]()
Ablam yaşına,saygım hürmetim var eyvallah ama yanındakiler seni ayakta uyutuyor onları ezdirmemek için sesini çıkarmıyorsun ama artık gözünü aç ve kim eğri kim doğru görİnanmak icin burda degiliz oyundayiz. Ama mesela ben sana cok inandim. Ve hep nedense yarida kaldi neyse. İyi oyunlar. Baska yerden bakmayi ogrendiginizde yeniden inanmaya baslariz.
Beni niye unuttun ablaonuda sadece ve sadece ÖVİP PARTİSİNİ VE ALTİNOK partisini kutluyorum.
Pırlntacılar,galericilerKadere bak kadere kimleeer kimlerlee yanyana geliyor ah ah