Merhaba Ben BİLGEM GÖKTÜRK (1 Kişi İçeride)

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Sevim aydın da haklı onu eleştirenler onun gibi olamayanlardır mesela magarsus

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Magarsus da haklı ama onu eleştirenler onun gibi olmak istemeyenlerdir mesela aklı başında herkes

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Göktürke üye kim varsa hiçbirine inanmıyoruz kardeşim anlayın bunu😀 yok su gaziymiş yok bu polis yok savcı yok doktor inanmıyoruz yönetimi bile yalanlarına alet eden birisine kaale almıyorum 😁

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Göktürke üye kim varsa hiçbirine inanmıyoruz kardeşim anlayın bunu😀 yok su gaziymiş yok bu polis yok savcı yok doktor inanmıyoruz yönetimi bile yalanlarına alet eden birisine kaale almıyorum 😁
İnanmak icin burda degiliz oyundayiz. Ama mesela ben sana cok inandim. Ve hep nedense yarida kaldi neyse. İyi oyunlar. Baska yerden bakmayi ogrendiginizde yeniden inanmaya baslariz.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Yarın gel altın ok'ta başla 😄@BİLGEMM GÖKTÜRKSS

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
İnanmak icin burda degiliz oyundayiz. Ama mesela ben sana cok inandim. Ve hep nedense yarida kaldi neyse. İyi oyunlar. Baska yerden bakmayi ogrendiginizde yeniden inanmaya baslariz.
Ablam yaşına,saygım hürmetim var eyvallah ama yanındakiler seni ayakta uyutuyor onları ezdirmemek için sesini çıkarmıyorsun ama artık gözünü aç ve kim eğri kim doğru gör 🙂