55. Dönem Meclis Başkanı Teşekkür Metni (13 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Kıymetli BaşkanOnline ahalisi,

Demokrasi kazandı, ben de kazandım. Meclis Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. (evet, ben de hala şaşkınım.)

Bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Bana oy vermeyenleri de anlıyorum, umarım bir gün siz de haklı olduğumu fark edersiniz (ya da ben sizi ikna ederim, bakalım kim daha inatçı).

Şimdi artık taraflılık yemini ettik, koltuğa oturduk. Heyecanlı, düzensiz ve kavgalı bir meclis hayali kuruyorum, ama hayal işte... Yine de elimden gelenin fazlasını yapacağıma, bol bol uyarı vereceğime ve gerektiğinde “lütfen kavga edin” tabelasını açacağıma söz veriyorum.

Meclisi yürütmek kolay değil ama birlikte çok güzel kaoslar başaracağımıza inanıyorum. Katkı sunan, bu oyunu yaşayan herkese sevgiler.

Saygılarımla,
Fatih Tutuk
55. Dönem Meclis Başkanı (şaka değil, ciddiyim)

15 saat geçmesine rağmen kabinede seçilen bakanların atamaları yapılmamıştır.
@BaşkanOnline yeni meclisin bir an önce kurulması ve çalışmalara hızlıca başlamak ricamizdır.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kıymetli BaşkanOnline ahalisi,

Demokrasi kazandı, ben de kazandım. Meclis Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. (evet, ben de hala şaşkınım.)

Bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Bana oy vermeyenleri de anlıyorum, umarım bir gün siz de haklı olduğumu fark edersiniz (ya da ben sizi ikna ederim, bakalım kim daha inatçı).

Şimdi artık taraflılık yemini ettik, koltuğa oturduk. Heyecanlı, düzensiz ve kavgalı bir meclis hayali kuruyorum, ama hayal işte... Yine de elimden gelenin fazlasını yapacağıma, bol bol uyarı vereceğime ve gerektiğinde “lütfen kavga edin” tabelasını açacağıma söz veriyorum.

Meclisi yürütmek kolay değil ama birlikte çok güzel kaoslar başaracağımıza inanıyorum. Katkı sunan, bu oyunu yaşayan herkese sevgiler.

Saygılarımla,
Fatih Tutuk
55. Dönem Meclis Başkanı (şaka değil, ciddiyim)

15 saat geçmesine rağmen kabinede seçilen bakanların atamaları yapılmamıştır.
@BaşkanOnline yeni meclisin bir an önce kurulması ve çalışmalara hızlıca başlamak ricamizdır.
Allahtan Meclis Başkanına forumda tag verilmiyor.

1. Darbeci Oyun Başkanı ile 55. Dönem Meclis Başkanı taglarını yan yana görmeyi kalbim kaldırMazdı😂 Hayırlı olsun kankam🙏

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Yeni görevin hayırlı olsun Fatih Reis. Herşey sonuca bakar. Kazanmayı beklemiyordun belki ama kazanan haketmiştir ve olay bitmiştir 🤝
Kaos , kavga ve düzensizlik konularına gelince her ne kadar huzurdan yana bir oyuncu olsamda o meclisin bir üyesi olarak kavga çıkaranların , kravatlarını cekiştirip , gömlek düğmelerini koparacağıma şahsım adına söz veriyorum. Karar sizin 😂