Hmmm#ErenAMGPye
Banaza biseyler coz ya sen yaparsinİçişleri bakanı istifa etsin çorumda helalinden belediye başkanlığı hazır
Çorum'a hala belediye başkanı bulamadın mıİçişleri bakanı istifa etsin çorumda helalinden belediye başkanlığı hazır
Kınıyorum sizi#ErenAMGPye
Tebrik ederiz Ali başkan doğru yoldasın meclis başkanı hariç istediğin bakana istediğini yapabilirsin ona dokunursan gereken yapılır ona göreBiz herzman demokrasi aşığıyız halk gerekeni gösterdi ve bakanları göreve getirdi onursal başkanımıza davetimize açıklama yaptığı için teşekkür ederiz Ordu millet devlet el elle konu için gerekli hassasiyeti göstereceğine eminiz.
Hangi bildiri ahahshKınıyorum siziTam geliyordum yolda bildiriyi görüp vazgeçtim
Yav sen gel hele şöyle otur bir çay iç konuşuruz be yavKınıyorum siziTam geliyordum yolda bildiriyi görüp vazgeçtim
Aha tehdit edildi MGPTebrik ederiz Ali başkan doğru yoldasın meclis başkanı hariç istediğin bakana istediğini yapabilirsin ona dokunursan gereken yapılır ona göre
Meclis başkanı her zaman kalbimizde @Fatih TutukTebrik ederiz Ali başkan doğru yoldasın meclis başkanı hariç istediğin bakana istediğini yapabilirsin ona dokunursan gereken yapılır ona göre
MGP Darbe yakışır bu saatten sonraAha tehdit edildi MGP![]()
Sizin partiye girmek icin ban siniri kactiTebrik ederiz Ali başkan doğru yoldasın meclis başkanı hariç istediğin bakana istediğini yapabilirsin ona dokunursan gereken yapılır ona göre
Sicili kirli adam lazım bize gerisi bizdeSizin partiye girmek icin ban siniri kacti
Benim baya forum banı var gelebilir miyimSicili kirli adam lazım bize gerisi bizde
5 oyun bani 5-6 da forum var uyarmiSicili kirli adam lazım bize gerisi bizde
Forum yetmezBenim baya forum banı var gelebilir miyim
İstifa etmeyi de becerememiştin bak yine hatırladım xkckclfllflflfKanka bana 24 saat dolmadan darbe yapanlar içişler bakanına neler yapalar![]()
Sevim gecen senden mv sehir listesi istedik neden atamdinİstifa etmeyi de becerememiştin bak yine hatırladım xkckclfllflflf
Yok ya ben sadece forum ve oyun banı ile yetiniyorum fazlasında gözüm yokForum yetmez
Öncelikli suclsr
Gasp
Oto hırsızlıgı