Ee telegramdan yazdın cevap verdim abu burdayım ki verdim olmasam niye vereyim burdan da bi hoş geldin demek istedimSen hala burda mısın yer yüzünde ki gölge![]()

Ee telegramdan yazdın cevap verdim abu burdayım ki verdim olmasam niye vereyim burdan da bi hoş geldin demek istedimSen hala burda mısın yer yüzünde ki gölge![]()
Yok direkt evren oldum seni kara deliğe hapsedeceğim ama önce nasıl istifa nasıl edilir öğretmeyi düşünüyorumBence Sevim terfi almıştır gölgeden yer yüzü olmuştur dimi Sevim![]()
Hoş buldum böyle güzel hoş geldin demen çok duygulandırdıEe telegramdan yazdın cevap verdim abu burdayım ki verdim olmasam niye vereyim burdan da bi hoş geldin demek istedim![]()
Lütfen hapsetYok direkt evren oldum seni kara deliğe hapsedeceğim ama önce nasıl istifa nasıl edilir öğretmeyi düşünüyorum![]()
Aman hocam ben A yazsam ban alırım şimdi kalsın
Gölgeler var korur seni başkanım sana da bir gölge ayarlarız nasılsa çoklarAman hocam ben A yazsam ban alırım şimdi kalsın![]()
Mitoz bölünmemi Mayoz bölünmemi hocamGölgeler var korur seni başkanım sana da bir gölge ayarlarız nasılsa çoklar![]()
Bu soruna Gölge Hanım cevap verirse daha güzel olurMitoz bölünmemi Mayoz bölünmemi hocam![]()
Yok hocam şimdi bu şeyde özele girerde yine körü körüne ban almak istemiyorumBu soruna Gölge Hanım cevap verirse daha güzel olur![]()
Ben sorarım seni yerine o zaman görkem hocam cevabını alınca size bildiririmYok hocam şimdi bu şeyde özele girerde yine körü körüne ban almak istemiyorum
Ne demek her zaman . Fırsatın olunca izle sana özel yapmıştık.Hoş buldum böyle güzel hoş geldin demen çok duygulandırdı![]()
Geç kaldın reis o kapandı
Abla ben senden daha küçüğümGeç kaldın reis o kapandı![]()
Çok teşekkür ederim en yakın zaman da bende başkalarına gölge olanlar için yapacağım baş rolde seni koyacağım sözNe demek her zaman . Fırsatın olunca izle sana özel yapmıştık.
![]()
Geçmiş anılar canlanır gözünde belki![]()
Kendine de buk tek başına istifa etmeyi beceremiyorsun yardımcı şart sanaGölgeler var korur seni başkanım sana da bir gölge ayarlarız nasılsa çoklar![]()
Seni düşünüyordum işte kendime gölge yapacaktım seni ama sen hemen başkasının gölgesi oldunKendine de buk tek başına istifa etmeyi beceremiyorsun yardımcı şart sana![]()
Çok teşekkür ederim bekliyorum selametle hadi sen biraz forumu incele ne nerde nereden başvuru yapılıyor nerden istifa ediliyor keşfet görüşürüzÇok teşekkür ederim en yakın zaman da bende başkalarına gölge olanlar için yapacağım baş rolde seni koyacağım söz![]()
Görüşürüz Gölge hanım özletme kendini lütfenÇok teşekkür ederim bekliyorum selametle hadi sen biraz forumu incele ne nerde nereden başvuru yapılıyor nerden istifa ediliyor keşfet görüşürüz
HahahshshshshhshshssbSeni düşünüyordum işte kendime gölge yapacaktım seni ama sen hemen başkasının gölgesi oldun![]()