Abi dur dur o olmaz bizede yansioSayın genel kurmay başkanının uyarıda bulunması bencede hata.
Uyarmakla zaman harcamak yerine direk yönetime el koyması gerekiyordu

Abi dur dur o olmaz bizede yansioSayın genel kurmay başkanının uyarıda bulunması bencede hata.
Uyarmakla zaman harcamak yerine direk yönetime el koyması gerekiyordu
Niye hep darbeler bana denk geliyor kankaDeneyebilirsiniz tabi diğer Komutanların ve Milli Savunma Bakanının da onayı varsa
Demokrasi aşığı olmasın buyursun açık çağrımdır yapabiliyorsa meydan onun.Vicdanlı ve demokrasi aşığı birisi uyarmakla yetinmeyi tercih ediyor demekki![]()
Bence bu kadar iddialı konuşmaDemokrasi aşığı olmasın buyursun açık çağrımdır yapabiliyorsa meydan onun.
Komutanların da onayını alsın en büyük desteği ben veririm.Bence bu kadar iddialı konuşma
Kanki belki almistir onayKomutanların da onayını alsın en büyük desteği ben veririm.
Aralarında ne döndü bilemeyiz bilmediğin konudada çok konuşma benceKomutanların da onayını alsın en büyük desteği ben veririm
Kanki belki almistir onay
@BaMeBo bu doru muAralarında ne döndü bilemeyiz bilmediğin konudada çok konuşma bence
Yapsın o zaman diyorum bendeKanki belki almistir onay
Bilmediğimi kim söylediAralarında ne döndü bilemeyiz bilmediğin konudada çok konuşma bence
Madem biliyon niye bilmiyormuş gibi konuşuyorsunBilmediğimi kim söyledi![]()
@KadirBey. Gerçek mi bu?Kadir Aydın, Genel Kurmay başkanın yapmış olduğu açıklama karşısında şaşkınlık içinde
53.dönem onursal başkanım 56 ob zamanı yine Esad gibi yapacakmıyızKamuoyuna Duyurulur
55.Dönem Genelkurmay Başkanı tarafından yapılan boşta belediye başkanlıklarına dair açıklama, yeni göreve başlayan meclis üyeleri ve İçişleri Bakanı’na karşı açık bir baskı niteliği taşımaktadır. Bu müdahaleci tavrı kınıyor, her kurumun kendi yetki sınırları içinde hareket etmesi gerektiğini hatırlatıyorum.
-53.Dönem Onursal Başkanı
Darbe sadece silahla yapılmaz. Bir devirmek istedikmi demokratik yollarlada deviririz.Demokrasi aşığı olmasın buyursun açık çağrımdır yapabiliyorsa meydan onun.