Milli Görüş partisini bugün itibari ile kurmuş bulunmaktayız (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan sakaahmet3419
  • Başlangıç tarihi
S

sakaahmet3419

Ziyaretçi
Kıymetli Başkan Online Ailesi,

Yaptığımız çalışmaların neticesinde, yeniden bir diriliş hikâyesi yazmaya başlıyoruz.

Bugün itibarıyla Millî Görüş Partisi’ni kurmuş bulunmaktayız. Millî Görüş Partisi, herhangi bir siyasi partiye ya da sivil toplum kuruluşuna bağlı ya da temsilci değildir. Bu oluşum, yalnızca bir bakış açısı ve bir fikrî duruşun adıdır.

Lütfen bu hareketi herhangi bir yöne çekmeyiniz; Millî Görüş Partisi, ideolojik temelleri olan ancak bağımsız bir duruş sergileyen bir yapıdır.

Millî Görüş Nedir?
Millî Görüş; manevi değerlere bağlı, adaleti esas alan, sömürüye karşı duran ve toplumun her kesimini kucaklayan bir dünya görüşüdür. Toplumun maddi ve manevi kalkınmasını hedefleyen, milli ve manevi değerlere dayanan, bağımsızlık ve adalet anlayışını merkezine alan bir ideolojidir.

Bu kutlu yolda, milletimize ve memleketimize hayırlı hizmetler sunmayı niyaz ediyoruz.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Aha beni bitirici hamle geldi.

@KadirBey. Dedim bak ben dün sana bu büyük bir şey planlıyor 😂😂😂.

Hayırlı olsun umarım 8 vekil çıkarırsınız .
Tez vakitte ıslak imzalı parti kuruluş metnini paylaşırsanız sevinirim gizli değilse tabi

S

sakaahmet3419

Ziyaretçi
Aha beni bitirici hamle geldi.

@KadirBey. Dedim bak ben dün sana bu büyük bir şey planlıyor 😂😂😂.

Hayırlı olsun umarım 8 vekil çıkarırsınız .
Tez vakitte ıslak imzalı parti kuruluş metnini paylaşırsanız sevinirim gizli değilse tabi
Hayatın boyunca iyi bir insan olarak
anılmayacaksın hep kin ile beslenmiş bir sevim öğretmen olarak kalacaksın