DARBE SÖYLENTİLERİ YÜKSELDİ: GENELKURMAY BAŞKANI ALİG, BAŞKAN MEDYA’YA KONUŞTU! (4 Kişi İçeride)

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Semih başkanım genel Kurmay başkanını görevden alma yetkisi var mi
Şunu söylemeyi Unuttum Orduda Bamebo ve Kadir Doğanın görevden alındığından Semihin daha yeni haberi olmuştu ona bile danışmadı normalde Orduda bir karar alınacaksa Milli Savunma Bakanına danışması lazım dı kurallarda bile öyle Milli Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı sorumludur ikisi sorumlu Orduda ama Semih bunu Forumda öğreniyor foruma paylaşmadan semihe danışmıyor sence sen bundan şüphelenmez misin Görevden alıyor kendi partisini koyuyor orduda

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Hiçbir stratejik açıklama yapılmasına gerek yok. Darbe tehdidi ile alakası da yok yani arkadaşları anlıyorum.
Genelkurmay başkanı görevini alanın bir yetkisi var. Komutan değiştirme.
Görevdeki kisilerin emre itaatsizliği falan bunlarla alakası yok.
Gkb nin yetkisi var ve kendi 2 arkadaşını oraya koydu. Sonuçta bu bir RP oyunu. Makam kapma imkanını kullandılar. Milli gençliğin orduyu kuşatan üyelerine görevlerinde başarılar.

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Şunu söylemeyi Unuttum Orduda Bamebo ve Kadir Doğanın görevden alındığından Semihin daha yeni haberi olmuştu ona bile danışmadı normalde Orduda bir karar alınacaksa Milli Savunma Bakanına danışması lazım dı kurallarda bile öyle Milli Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı sorumludur ikisi sorumlu Orduda ama Semih bunu Forumda öğreniyor foruma paylaşmadan semihe danışmıyor sence sen bundan şüphelenmez misin Görevden alıyor kendi partisini koyuyor orduda
Arkadaşlar konuyu uzatmayalım olmuş ve ölmüşe çare yok komutanlara hayırlı olsun🙏🏻

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bu adamları sizin komutan yapmanız peki ittifakta djdkkdkddkd