Şuan ki gkb yi alalım da görevden kral.Ben ne zaman genelkurmay oluyom
Ama bana bir söz ver burada herkesin içinde.
DARBE YAPACAKSIN...
Şuan ki gkb yi alalım da görevden kral.Ben ne zaman genelkurmay oluyom
Tm yaparım xddddddŞuan ki gkb yi alalım da görevden kral.
DARBE YAPACAKSIN...
Tabi efendimŞuan ki gkb yi alalım da görevden kral.
DARBE YAPACAKSIN...
Darbenin mahmut adminin beni banlamasıyla son bulacağını bilmeyen yokturTm yaparım xdddddd
Birdahaki genel kurmayımız sayın big mesuuuuudddTm yaparım xdddddd
Ekremi bana ayırYunus sana sinop cezaevinde işkence yaptırmayan namerttir
Hahahahahahaha müthiş eşleşme ama ekremin eli kolu bağlıEkremi bana ayır
Dikkat et seni Osmaniye cezaevine atmayayım. Yemek suyu rüyanda görürsün sonraYunus sana sinop cezaevinde işkence yaptırmayan namerttir
Suriye'den çıkıyorum, Urfa'ya gidip Mesut'u alıyorum. Oradan Malaty...devamınıokuHahahahahahaha müthiş eşleşme ama ekremin eli kolu bağlı
Tutun tutun biraz uykusuz kalın iyi gelir belkiDarbe karşıtları olası bir darbeye karşı bu gece demokrasi nöbetine davet ediyorum
Malatyada ekrem sizi karşılıyor arkadaşlarım yol yorgunudur diyip güzel bir misafir ediyor tabi baya alkol aldıktan sonra ekrem bu...devamınıokuSuriye'den çıkıyorum, Urfa'ya gidip Mesut'u alıyorum. Oradan Malaty...devamınıoku
Malatyaya gelecem ekremmmmmm bizim araçlara bi daha radar yaptırmaMalatyada ekrem sizi karşılıyor arkadaşlarım yol yorgunudur diyip güzel bir misafir ediyor tabi baya alkol aldıktan sonra ekrem bu...devamınıoku
Hemen talimat veriyorum.Malatyaya gelecem ekremmmmmm bizim araçlara bi daha radar yaptırma
Gecen bana 4.5 kitleyen senmiydin?Hemen talimat veriyorum.
Alkollüydüm hatırlamıyorumGecen bana 4.5 kitleyen senmiydin?