Ultimatom Hk. (4 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Değerli oyuncular,

Ordu-Milli savunma bakanlığı arasında yaşanan karmaşa diğer meclis bileşenleri tarafından asla desteklenmemektedir.

Milli savunma bakanı kendi görev yetki ve sınırlarıni aşan restleşmeler ile ordu ve oyun başkanlığı makamini karşıya karşıya getirmiş ve bu yüce meclisi küçük düşürmüştür.

İki tarafın kör dövüşü yapmasına meclis asla izin vermeyecektir.

Bu sebeple oyun başkanı tarafından gönderilen ultimatomu tanıyorum ve tüm meclisi , oyun başkanını küçük düşüren, kendi restlesmeleri sonucu oyun başkanlığı makaminin dokunulmazligini hiçe sayan Milli Savunma Bakanı hakkinda meclis bileşenlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek bir referandum başlatılmasını @BaşkanOnline yönetiminden rica ediyorum.

Bu meclis oyuncak edilemeyecek kadar kutsaldır.

55. Dönem Meclis başkanı
Screenshot_2025-04-25-23-34-14-470_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-04-25-23-34-14-470_com.android.chrome-edit.jpg

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Değerli oyuncular,

Ordu-Milli savunma bakanlığı arasında yaşanan karmaşa diğer meclis bileşenleri tarafından asla desteklenmemektedir.

Milli savunma bakanı kendi görev yetki ve sınırlarıni aşan restleşmeler ile ordu ve oyun başkanlığı makamini karşıya karşıya getirmiş ve bu yüce meclisi küçük düşürmüştür.

Bu sebeple oyun başkanı tarafından gönderilen ultimatomu tanıyorum ve tüm meclisi , oyun başkanını küçük düşüren, kendi restlesmeleri sonucu oyun başkanlığı makaminin dokunulmazligini hiçe sayan Milli Savunma Bakanı hakkinda meclis bileşenlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek bir referandum başlatılmasını @BaşkanOnline yönetiminden rica ediyorum.

55. Dönem Meclis başkanı
Ekli dosyayı görüntüle 21949Ekli dosyayı görüntüle 21949
Ordumuzun ve oyun başkanımızın yanındayız. Meclisimize destekleri için çok teşekkür ederiz. Amacımız tamamen vatanımızın ve milletimizin bekası için mücadele vermektir. Siyaset içindeyiz. Siyasette her şey mübahtır. 🙂🌹

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzurum Vekili
Vatandaş
Değerli oyuncular,

55. Dönem Meclis başkanı
Ekli dosyayı görüntüle 21949Ekli dosyayı görüntüle 21949
Kesinlikle haklısın başkanım

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Iyi güzel hadi. Sayın Meclis baskanım hiç geri kalır mı ? Vermişler wikiden yetkiyi , herkes görsün etkiyi 😂😂

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Birisi milli savunma bakanına atanmış/seçilmiş olduğu kadar komutan olduğunu da hatırlatsın. Korkma ses ver komutan bu ülkede ömer halisdemirler bitmez haberin olsun

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Millet iradesinin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tarih boyunca milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinin en güçlü teminatı olmuştur.
49.Dönem Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüttüğüm süre zarfında, yüce milletimize sadakatle hizmet etmenin onurunu taşıdım. Bugün de aynı sorumluluk ve şuurla, Gazi Meclisimizin aldığı her kararın ve yürüttüğü her faaliyetin yanında olduğumu ifade etmek isterim.
Vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan tüm devlet görevlilerine, meclis üyelerimize ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, köklü geçmişi, sarsılmaz iradesi ve güçlü kurumlarıyla her türlü zorluğun üstesinden gelme kabiliyetine sahiptir. Bu vesileyle, millî iradenin tecelligâhı olan Gazi Meclisimize ve necip milletimize başarı, dirayet ve esenlikler diliyorum.

Saygılarımla,

KUTALMIŞ BEY
Eski Millî Savunma Bakanı