Milli Görüş partisini bugün itibari ile kurmuş bulunmaktayız (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan sakaahmet3419
  • Başlangıç tarihi

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Allahtan senin atama yaptığın kişilerden günlük 25m haraç aldığını kimse bilmiyor. Yoksa organize suçlarla mücadele ekipleri Altın Ok Merkezini basardı mazAllah 😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Allahtan senin atama yaptığın kişilerden günlük 25m haraç aldığını kimse bilmiyor. Yoksa organize suçlarla mücadele ekipleri Altın Ok Merkezini basardı mazAllah 😂
Bizde öyle kardo. Parti sohbetine günaydın yazıyorum , 1 dk sonra oyunda para transferi bildirimleri gelmeye başlıyor kdkkd

SiraçDeniz42

ALTIN OK NEFERİ
Vatandaş
Sayın Oyun yönetimi Öncelikle sizlere saygılarımı sunuyor ve oyuna olan ilginizden dolayı teşekkür ediyorum VIP alan kişiler eğitimde hızla yükseliyorlar ve bu da onların sertifika seviyelerini açmasını sağlıyor ve sertifika seviyelerinde kolayca yüksek başkanlık puanları kazanıyorlar Böylece ne kadar oyuna girip katkı puanında 1 veya da 2 olsam da adamın başkanlık puanı yüksek olduğu için direkt Vali veya Belediye Başkanlığı alınıyor Böylece yeni başlayan arkadaşlardan çoğu Vali veya Belediye Başkanı olamıyor Sen ne kadar çok oynasan da o VIP ile eğitimde belirli bir noktaya geldiği için rahatça başkanlık puanı kasıyor ve burada senin emeğinin bir karşılığı olmuyor Tabii ki de bu bir oyun ve sizin para kazanmanız gerekiyor vıp'ye de lafım yok Ama tek elden yönetim olduğu ve belirli kişilerin güçlü olduğu bariz
Yönetim yeni oyunculara destek veriyor 3 günlük vip 3 ile

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeni Üye
Vatandaş
Üslup bozukluğu yok. Sert tavrımın nedeni belli.
Parti yönetimi demek, partinin idamesini sağlamak, güçlendirmek be işleyişini devam ettirmek demek. Yeni gelen oyuncu daha oyunu ve oyunun dinamiklerini en önemlisi de rakiplerini tanımadan nasıl yönetime girip parti için keskin kararlar seviyesinde yer alsın. Buna sistemin işleyişi engel oluyor zaten. Partiniz yeni kuruldu ise başkan büyümesi de sizin stratejilerinize bağlıdır, kusura bakmayın parti kur kendisi büyüsün yok öyle birşey. İlkönce biraz uykusuz kaldığınız günler olsun bakalım 😀 kaç tane bağımsız oyuncular var hangi birine yazdınız partiniz için , hangisini ikna ettiniz. Kendiliğinden kimse girmez partinize çok nadirdir yani. Diyeceğim o ki, ne kadar köfte o kadar ekmek bu oyunda.
Başkanım Biz daha partiyi yeni kurduğumuz için şu anlık yönetimdeyim Eğer Olur da ileride partimiz devam ederse ve gelişim sağlarsa kongre usulü ile bu koltuklara Başka arkadaşları yerleştirmeyi düşünüyoruz şu anlık partiyi büyütmek için elimizden geleni yapıyor bütün bağımsızlara irtibatımızı koparmıyoruz Tabii ki de ne kadar köfte o kadar ekmek olduğunu biz de çok iyi biliyoruz oyunu gayet çok iyi biliyor ve oynuyor Kimsenin de kendiliğinden gelip Aa bu parti güzelmiş deyip de partimize katılmayacağını biliyoruz

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeni Üye
Vatandaş
Makam verilmesi için, lise mezunu olman gerekir işte.
Tamam başkanım ben de onu diyorum ya Sanki diyorum makam geleceğini biliyorum da ben mi lise mezunu olmuyorum şu an şehir Sakinleri sıralamasında 1 olsam Ayın 1 ve 5'inde Belediye Başkanı veya Vali olacağını bilsem hemen liseyi bitiririm ama ne kadar şehir katkı puanı kazansam da başkanlık puanını hızla yükselten arkadaşlar şehir Sakinleri sıralamasında benden önce oluyor Eğer ki atanma puanını Sadece şehir katkı puanı sıralamasından ibaret kılarsak bu daha Adil olur ve tekelleşme bitmiş olur

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeni Üye
Vatandaş
Başkanım sen liseyi bitir bana yaz. Htyli kişi için kılımı kıpırdatmam da sen onun gibi değilsin. Lise mezunu olup gönüllü olan herkese atama yapıyoruz zaten. Ben yardımcı olurum sana
Tabii ki de partinizden ayrılmam da o arkadaşın da biraz katkısı oldu beni fikirleriyle tanıştırdılar ve ben de doğru buldum Tabii ki de dediğim gibi makamda Gözümüz yok ama bir vali bir Belediye Başkanı olsan Fena mı olur gelir i partiye davaya harcarsın

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeni Üye
Vatandaş
Düzeltme yapacam burada, az Önce kendimden örnek verdim. Sertifikası yüksek olan arkadaşlar diye bir şey yok eğitimin ilerledikçe sertifikan zaten yükselecek. Sertifika için ekstra bir şey yapmıyoruz
Başkanım ben de Onu kastediyorum oyunu öğrenmek için bana yaz diyen Sizsiniz oyunu yanlış bilen Sizsiniz Ben oyun içi dinamikleri ve oyunu gayet iyi biliyorum daha eskiden de bu oyunu oynuyordum Tabii ki şu an yeni hesap açtık bana oyunu anlatmak için kendinizi yormanıza gerek yok Allah razı olsun Yine de teşekkür ediyorum

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Tabii ki de partinizden ayrılmam da o arkadaşın da biraz katkısı oldu beni fikirleriyle tanıştırdılar ve ben de doğru buldum Tabii ki de dediğim gibi makamda Gözümüz yok ama bir vali bir Belediye Başkanı olsan Fena mı olur gelir i partiye davaya harcarsın
Sorun yok baskanım elimizde bir imkan varsa sadece parti üyeleri için değil tüm vatandaşlar için kullanırız. Sizin iyi niyetinizi bildiğim için ne yapabilirsem seve seve. Ama diğer arkadaşa akan nehirden bir damla su vermek istemem.