Sorun ordunun meclisle diyolog sorunu ise sorun kimdedir ben GKB demi msb demi.Benim sorumluluğum senin ve senin gibilerin darbe tehditlerine karşı çıkmak. Huzursuzluk yaratan sen istifasını istediğin msb.
Sorun ordunun meclisle diyolog sorunu ise sorun kimdedir ben GKB demi msb demi.Benim sorumluluğum senin ve senin gibilerin darbe tehditlerine karşı çıkmak. Huzursuzluk yaratan sen istifasını istediğin msb.
Gkb nedir halk tarafından seçil kişidir.Msb seçilmiş kişidir. Komutanlar atanmış. Haddinizi bilin. Üste saygılı olun.mutlak itaate riayet edin. Unutmayın ki komutanlar maaşlarını msb den alır. Aç susuz kalmayın
Senide biz seçtik. Seri istifa et.Gkb nedir halk tarafından seçil kişidir.
Gerekirse aç susuz kalırım ama MSB ordudan özür dileme den ve meclis ile arasını düzeltmeden onun emir ve komutlarına uymayacağımız bildirmek isterizMsb seçilmiş kişidir. Komutanlar atanmış. Haddinizi bilin. Üste saygılı olun.mutlak itaate riayet edin. Unutmayın ki komutanlar maaşlarını msb den alır. Aç susuz kalmayın
Gerekirse para almayiz herkes millet vatan icin degilmiMsb seçilmiş kişidir. Komutanlar atanmış. Haddinizi bilin. Üste saygılı olun.mutlak itaate riayet edin. Unutmayın ki komutanlar maaşlarını msb den alır. Aç susuz kalmayın
Emir komuta zincirine uymayan kim varsa TSK dan ilişiği kesilir. Bu saatten sonra size rahat nefes almak yokGerekirse aç susuz kalırım ama MSB ordudan özür dileme den ve meclis ile arasını düzeltmeden onun emir ve komutlarına uymayacağımız bildirmek isteriz
Oyun içi mesajı 11: 45' te atmışsın.
Foruma paylaşımı 12:12 ' de yapmışsın.
28 dakika geçmiş. Bu meseleler öyle hemen karar verip düşünülecek mesele değil, msb bakanının karar süreci yarım saat mi. Bu bakanlık salı pazarında ki oylama ile alınmadı. Kendinize gelin.
Şuan ki amacınız tamamiyle kişiye ve ittifaka olan zarar verme çabasıdır. Kafanıza göre istifa talebinde bulunamazsınız.
Biz halkın zararını düşünen kimseden emir almayız bunun için gerekirse karşıda çıkarımEmir komuta zincirine uymayan kim varsa TSK dan ilişiği kesilir. Bu saatten sonra size rahat nefes almak yok
Kadir sırf ittifagin bozulmasin diye dogruyu birakali ne kadar oldu boyle degildin senSenide biz seçtik. Seri istifa et.
Sebepmsb ordudan özür dilemeli ve meclisle sorunlarını çözmeli yada istifa etmeli .
Neden bozulsun.Kadir sırf ittifagin bozulmasin diye dogruyu birakali ne kadar oldu boyle degildin sen
halkın refahı ve güveni huzuru için.
Dogruyu savunursan bozulur sen herkestende iyi biliyosun durumuNeden bozulsun.
Refah ve güvende herhangi bir sorun yok . Ben göremiyorum. Varsa da kanıt gösterinhalkın refahı ve güveni huzuru için.
Gösterecem ben merak etme başkanRefah ve güvende herhangi bir sorun yok . Ben göremiyorum. Varsa da kanıt gösterin
Göster bakalım bekliyoruzGösterecem ben merak etme başkan