Yaw dolsun dolmasın zaten makamın gelmesi 1-2 dönemi bulurYa sen diyorsun ki bizim genel kurmay'ın süresi dolsun ondan sonra gelsin![]()
Yaw dolsun dolmasın zaten makamın gelmesi 1-2 dönemi bulurYa sen diyorsun ki bizim genel kurmay'ın süresi dolsun ondan sonra gelsin![]()
Amcamın kızı olduğun için, seni her konuda destekleyemem kusura bakma burada torpil yok. Biz iki parti lideri olarak rakibiz. Ve sen beni de kıskanıyorsun hem.Açıkçası benim Bozkurt Partisi ile aramda bir sorun yok.
Rakiplerim sınırına bildikçe ben de bilirim.
Mesela amca oğlumla da rakibim ama hiç atışıyor muyuz
Dimi @KadirBey.
En çok benim önerimi onun desteklemesi gerekiyor.
Cevap veriyorum ortaokulda resmi iyi olan biriBenim ilkokulda resmim çok iyiydi ben anlamaycamda kim anlaycak![]()
He he neyini kıskanacağım nenemin altın dişlerini satıp ödediğin doğalgaz faturanı mıAmcamın kızı olduğun için, seni her konuda destekleyemem kusura bakma burada torpil yok. Biz iki parti lideri olarak rakibiz. Ve sen beni de kıskanıyorsun hem.![]()
İlkokul>ortaokulCevap veriyorum ortaokulda resmi iyi olan biri![]()
Nenem bana para veriyor diye hasedinden ölüyorsunHe he neyini kıskanacağım nenemin altın dişlerini satıp ödediğin doğalgaz faturanı mı![]()
Bir sal şu kadını kefen parasına bile göz diktin.Nenem bana para veriyor diye hasedinden ölüyorsun![]()
Bence de o yüzden oy verme seviyesi ilkokula düşsün kdkflglfoİlkokul>ortaokul
Okumaya gerek yok ordinaryüs bitirdik ne olduk sankiBence de o yüzden oy verme seviyesi ilkokula düşsün kdkflglfo
Abuzeytten sonrasını okumadım sjskkskskksjsBir sal şu kadını kefen parasına bile göz diktin.
Neymiş efendim altınok'a çaycı alacakmış.
Abuzeyt boşta al istifa edeceği yeri de öğretirsin oh temiz mis gibi iş skxkckck
Niye ya ayran içtiniz ayrı mı düştünüzAbuzeytten sonrasını okumadım sjskkskskksjs
İnsanları bilemiyorsun işte. Şu hayattaki tek yanlışım bu çok fazla değer veriyorum galiba. Nabalım olsun bu kadar da. İnsanoğlu bu nihayetindeNiye ya ayran içtiniz ayrı mı düştünüz
Sülaleye karşı geliyordun abuzeytim abuzeytim diye ne oldu![]()
Boş ver amca oğlu tecrübe oldu.İnsanları bilemiyorsun işte. Şu hayattaki tek yanlışım bu çok fazla değer veriyorum galiba. Nabalım olsun bu kadar da. İnsanoğlu bu nihayetinde
Seni kandırdımBoş ver amca oğlu tecrübe oldu.
Sen en son yükselene geliyordun ne zaman geleceksin![]()
Yukselen saka ahmetin partisinin catisi altinda birlessin intikal edicem orayaBoş ver amca oğlu tecrübe oldu.
Sen en son yükselene geliyordun ne zaman geleceksin![]()
Olmaz hepi topu kaç vekilim var 8'ini veremem kfkflflYukselen saka ahmetin partisinin catisi altinda birlessin intikal edicem oraya![]()
Yazıklar olsun. Daha bayramda bayramlaşmam seninleSeni kandırdım![]()
Buyuk firsati kaçırdın cok buyuk bir parti olcaktiniz boylesi zor gelirOlmaz hepi topu kaç vekilim var 8'ini veremem kfkflfl
Sağlık olsun ne diyelim siz free takılacağınıza gidin üye olun ıslak imzalı yasa tasarısı yazarsınız ilkokuldaki resim yeteneklerini de kullanıp görsel yaparsın oldu bittiBuyuk firsati kaçırdın cok buyuk bir parti olcaktiniz boylesi zor gelir