55. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÖREVDEN ALINMIŞTIR. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Arkadaşlar iki seçenek var.
Meclis Başkanı ya da Oyun Başkanı.
Son uyarımız bu konuda, her konuyu saçma sapan kimse manipüle etmesin.
Burada açıklanan bir durum var, genel kurmay başkanı ne alaka? ordu kuvvetleri ne alaka?
Darbe yapacaklar Başkanım Genel Kurmay Başkanı atasın direk kendi tarafında olan birisini atayacak ve darbe yapacak hala anlamadınız mı kdkdkdkdjd

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
oyun başkanı nasıl bağımsız oluyor biraz açıklarmısın partiden oyun başkanı çıkıyorsun ve o partide oynamaya devam ediyorsun günümüz oyun başkanı bağımsızda benim mi haberim yok :D
Meclis ve ordu arasındaki olaylarda bağımsız anlamında söylüyorum anlaması çok zor değil herhalde

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Burada açıklanan bir durum var, genel kurmay başkanı ne alaka? ordu kuvvetleri ne alaka?
Hocam bu konuyu bir soylesi gibi acmamaniz lazim siz geregini yerine getirirsiniz bence karari oyun yonetimi vermeli

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Hocam wikide oyun başkanı denildiyse oyun başkanı atama yapsın. Görev süresi doluyor diye atama yapamıyor diye bir düşünce varsa referandum oyun başkanı seçimi sonrasına ertelenmeliydi. Ertelenmediğine göre oyun başkanı atamayı yapmalıdır.

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Hocam wikide oyun başkanı denildiyse oyun başkanı atama yapsın. Görev süresi doluyor diye atama yapamıyor diye bir düşünce varsa referandum oyun başkanı seçimi sonrasına ertelenmeliydi. Ertelenmediğine göre oyun başkanı atamayı yapmalıdır.
Kesinlikle, Wikideki kurallar bizim kararımıza göre şekillenmiyo ne de olsa

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam o zaman adil olan wikide yazan Oyun Başkanı. Sonuçta wikide Oyun baskanının görevine bitimine 1 gün kala durum gerçekleşirse atamayı Meclis Başkanı yapar ibaresi bulunmuyor.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Hocam o zaman adil olan wikide yazan Oyun Başkanı. Sonuçta wikide Oyun baskanının görevine bitimine 1 gün kala durum gerçekleşirse atamayı Meclis Başkanı yapar ibaresi bulunmuyor.
Katılıyorum sonuçta görevine 1 gün bile kalsa görevinde bu adam 23:59 a kadar o zaman makam atamasıda yapmasın 1 gün kaldığı için son ana kadar yetkisini kullanabilmeli

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ordu, Milli Savunma Bakanı'nın kim olacağına karar vermesin; bu konuda tarafsız kalsın. Bu kararı verecek olanlar, OB, milletvekilleri ve oyunculardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...