55. DÖNEM ADALET BAKANI GÖREVDEN ALINMIŞTIR. (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İletişim eksikliğinden kaynaklı gekisen bir durum söz konusu bu sebepten görevden alma cezası biraz ağır oldu gereğini oyun yönetimi yapacaktık bizler buna inanıyor ve güveniyoruz.
İletişim eksikliği yok,
Olması gereken budur.
Bir önceki dönem yaptığınız açıklamaya istinaden size yazdım istenmeyen oyuncuyu ilan etmek gibi bir yetkim yokken bunu nasıl yapabilirim
İnstagram üzerinden neden talep ettiniz o halde?
Yetkiniz olmayan bir şeyi talep ettiğinizden yine görevden alınma gerekçenizi doğruluyorsunuz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Peki madem böyle bir şey kaldırıldı, arkadaş böyle bir şeyi neden talep ediyor?
biliyor veya bilmeden ediyor olabilir konunun daha farklı yere gitmesini engellemek için anlık sağdan soldan birşeyler duyup size gelip danışmak sormak öğrenmek istemişte olabilir (görevden alınması veya alınmaması benim için önemli değil)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
biliyor veya bilmeden ediyor olabilir konunun daha farklı yere gitmesini engellemek için anlık sağdan soldan birşeyler duyup size gelip danışmak sormak öğrenmek istemişte olabilir (görevden alınması veya alınmaması benim için önemli değil)
Sizce konu ne tarafa gitti?

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
İletişim eksikliği yok,
Olması gereken budur.

İnstagram üzerinden neden talep ettiniz o halde?
Yetkiniz olmayan bir şeyi talep ettiğinizden yine görevden alınma gerekçenizi doğruluyorsunuz.
Talep ettikten sonra önceki dönem olan olaya baktım ve bunu gördükten sonra herhangi bir talepte bulunmadım ve konu açmadım açılan konu bilgin dahilinde olmamıştır

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Peki madem böyle bir şey kaldırıldı, arkadaş böyle bir şeyi neden talep ediyor?
Hocam bu kuralın varlığı yada yokluğu wikide sabit yazan bir şey değil. Karar değişikliği olduğu gün forumu okuyup böyle bir sey vardı diye anımsamazsa bunu bilmesi çok zor. Bildiğim kadarıyla İstenmeyen Oyuncu İlan etme hakkı varken de wikide bir ibaresi yoktu. Ali Ergün olayında araştırıp bulamadığımı anımsıyorum.

Kural kitapçığında açıkça belirtilmiş bir kural olmadığı, aktif forumu takip etmeyen birinin bu kuralı bilemeyebileceği göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

caglarterziler

Yükselen Gençlik ∞
Vatandaş
Tam olarak neyden şikaetçisiniz?
ya benim parti degiştirip değiştirmeden gitmemden degil ama gitsem bile partiden bunu 1 ay sonra farketip hemen hemen 06/04/2025 tarihinde partisinden gittikten sonra aradan 24-25 gun sonra farketip bana sen yok şu sun yok sen bu sun falan diyerek üzerime gelmesinden ve de küfürlerinden dolayı sikayetciyim istediim partiye giderim gitmem belki şuanki partimdeki arkadaslarım(BAŞKANLARIM) la daha da mutluyum ve huzurluyum ya da Partimin destekledigi Siyaset beni temsil ettiginden zaten burdayım sen bir anda sormadan etmeden küfür edilince ondan dolayı benim tepkim bu olur banlanması ya da istenmeyen oyuncu ilan edilmesi gerektigini dusunuyorum ve de Adalet'in yerini bulmasını istiyorum yanlıs anlamayın @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
ya benim parti degiştirip değiştirmeden gitmemden degil ama gitsem bile partiden bunu 1 ay sonra farketip hemen hemen 06/04/2025 tarihinde partisinden gittikten sonra aradan 24-25 gun sonra farketip bana sen yok şu sun yok sen bu sun falan diyerek üzerime gelmesinden ve de küfürlerinden dolayı sikayetciyim istediim partiye giderim gitmem belki şuanki partimdeki arkadaslarım(BAŞKANLARIM) la daha da mutluyum ve huzurluyum ya da Partimin destekledigi Siyaset beni temsil ettiginden zaten burdayım sen bir anda sormadan etmeden küfür edilince ondan dolayı benim tepkim bu olur banlanması ya da istenmeyen oyuncu ilan edilmesi gerektigini dusunuyorum ve de Adalet'in yerini bulmasını istiyorum yanlıs anlamayın @BaşkanOnline
İlgili oyuncu zaten süresiz olarak banlandı.
Oyunu takip etmeyip, amacınız oyunu karıştırmak mı?
Süresiz oyun ve forum banı.

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Oyun Savcısının istenmeyen oyuncut alebine destek mesajınıza savunmanız nedir peki ?
Orda hata yaptım çalışıyordum konuyu detaylı incelemedim ancak altına yazdığıma bakarsanız gerekenin oyun yönetimin yapacağını tek yetkilinin siz olduğunu beyan ettim ve konunun uzamaması için yazdım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Orda hata yaptım çalışıyordum konuyu detaylı incelemedim ancak altına yazdığıma bakarsanız gerekenin oyun yönetimin yapacağını tek yetkilinin siz olduğunu beyan ettim ve konunun uzamaması için yazdım
Oyuncu olarak herkes buna destek olur hocam
Şimdi şöyle oldu böyle oldu demenin bir faydası yok.
Oyun Savcısı, Hakimi, Adalet Bakanını açık ve net şekilde aşmıştır.
İyi oyunlar diliyoruz herkese.

Tüm itirazlar reddedilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...