@Abuzeyt nerenin reisisin senNe anlatıyorsun reis xnkxlxlx
@Abuzeyt nerenin reisisin senNe anlatıyorsun reis xnkxlxlx
Abi ben o kadar da akılsız değilim be onu diğerlerine söyleyecenBin oku at yat ile bin oku bilene bir harf yeter bilmeyene bin oku .
Sana akılsız diyen olmadı ayaz bide sen bana emirmi veririsinAbi ben o kadar da akılsız değilim be onu diğerlerine söyleyecen
Estağfurullah abi ne haddimeSana akılsız diyen olmadı ayaz bide sen bana emirmi veririsin
O iş biraz karışık başkanım bi tahta çıktı da tez indirildi dkclflclkflflf@Abuzeyt nerenin reisisin sen
Sevim başkanım şimdi mit gelicek miO iş biraz karışık başkanım bi tahta çıktı da tez indirildi dkclflclkflflf
Ajanda gelebilir kankaSevim başkanım şimdi mit gelicek mi
Güzel güzelAjanda gelebilir kanka
SeversinGüzel güzel
SeverimSeversin
İnşallah gelir ya çok iyi olmaz mıSevim başkanım şimdi mit gelicek mi
Vallahi mükemmel olurduİnşallah gelir ya çok iyi olmaz mı
Postacı güvercinliğe devam mı haSeverim
Beni en heyecanlandıran kısım kod adı şimdi öyle bir kod adı koyacak ki karmaşa bir kaos kim bu acaba falan o heyecanı isterim yaniVallahi mükemmel olurdu
Yok beeeee eskidendiPostacı güvercinliğe devam mı ha
Cidden çok güzel olur +herkes darbe konusunda daha dikkatli olurBeni en heyecanlandıran kısım kod adı şimdi öyle bir kod adı koyacak ki karmaşa bir kaos kim bu acaba falan o heyecanı isterim yani
Başkanım çok fazla yetkisi var olmaz diyenler var hfkckgkvlb.Güzel öneri bu arada ama biraz daha görev yetkisi eklenirse iyi şeyler olabilir
Yeterlilikleri olsa bile bir yapabiliriz ne durumda havasında gezmezler önüne hiç ummadıkları bir anda şak diye yargılama getirilir.Cidden çok güzel olur +herkes darbe konusunda daha dikkatli olur