EfendimGelince konuşuruz sen oyunu oyna şimdi
EfendimGelince konuşuruz sen oyunu oyna şimdi
8 vekil az değilmiya bi 4 daha arttır Sayın genel parti Başkanım@fettahozdemirr başkanım sizi çağırıyor arkadaş
Elamani al başımdan be gitsin işini yapsınEfendim
Birdaha isterim8 vekil az değilmiya bi 4 daha arttır Sayın genel parti Başkanım
Ne istiyorsun anlat bana halledelimBirdaha isterim
Senin gücün yetmezNe istiyorsun anlat bana halledelim
Bişey sorucam parti logonuz neden resmiyete olan bir partiyi bağdaştırıyor ?Senin gücün yetmez
Yuh be helal olsun 7 dönemde ardahani yonetmistim bendeHoşçakal Belediye Başkanım Sinop Valisi seni unutmayacak 21 dönemdir hizmet ediyorum Sinop'a senin gibi hizmet edeni görmedim
Ne alaka orada bir partiyi temsil eden ne varBişey sorucam parti logonuz neden resmiyete olan bir partiyi bağdaştırıyor ?
Ya sizin kadar korkak kimse görmedim@BaşkanOnline Sadece buğday simgesi çıkartılmış gerisi aynı değilmi benmi yanlış düşünüyorum sayın yöneticim
Nasıl bir üslup buYa sizin kadar korkak kimse görmedim
Sizden alıştımNasıl bir üslup bu
Seni tanımam etmem konuşmalarına dikkat et kopyala yapıştır logo bu resmenSizden alıştım
Bul bana bir tane öyle siyasi parti oyunu silip gideceğimSeni tanımam etmem konuşmalarına dikkat et kopyala yapıştır logo bu resmen
İstediğini yap da benim şahsi hesaplarımda istediğimi yaparım oyunla alakalı bir durum yok burada gerçeği yansıtan bir durum yok ay ve Türkiye resmi var buda gayet normal birşeyısrarla uğraş diyor ahmet benimle uğraşırız sıkıntı yok reel bir siyasi partinin logosunu koymuşsun diğer platformlardada yaptığın paylaşımları aldım orda bunları silmemişsin bile direk logoyu koymuşsun bizde sana alıştık sakaahmet![]()
8 olsun muuYuh be helal olsun 7 dönemde ardahani yonetmistim bende![]()
Tamam ben oyun yönetimine iletiyorum onlar karar versinBul bana bir tane öyle siyasi parti oyunu silip gideceğim