Hayırlı uğurlu olsun başkanım inşaallah zafer bizim olacak 

Bende kadiraydını desteklicemKusura bakma @MAGARSUS ben Yeniden Osmanlı partisini destekliyorum
Yeni gördüm. Sen dileme yapmacık rollerine git pargalınla seranla ıvır zıvır tiplerinle devam etPartinize ve Adayınıza hayırlı olsun başarılar diliyorum
Tüh çok üzüldümYeni gördüm. Sen dileme yapmacık rollerine git pargalınla seranla ıvır zıvır tiplerinle devam et
Hadi kaybol buralarda görmeyim ama bu sefer kendi adayına oy atmayı unutma abisi gerçi mecbur Atacan sistem değişti önümüzdeki seçim sen bildiğinden devamTüh çok üzüldüm![]()
Puahaha dün makam dilenenler bugün abisi diye geziyor aferin büyümüşsün devam et böyleHadi kaybol buralarda görmeyim ama bu sefer kendi adayına oy atmayı unutma abisi gerçi mecbur Atacan sistem değişti önümüzdeki seçim sen bildiğinden devam
Burda senden başka dilenci göremiyor Başkanonline oyuncuları utanmasıda yok en çok makam senin hadi verdim gitti en son darbeden sonra 3 ay topuklarına baka baka kaçtığını söyleyenler var devammm ama biraz daha bekle eğleneceğiz tamam mıPuahaha dün makam dilenenler bugün abisi diye geziyor aferin büyümüşsün devam et böyle![]()
Ya sen ne anlatıyorsunBurda senden başka dilenci göremiyor Başkanonline oyuncuları utanmasıda yok en çok makam senin hadi verdim gitti en son darbeden sonra 3 ay topuklarına baka baka kaçtığını söyleyenler var devammm ama biraz daha bekle eğleneceğiz tamam mı
Kaçan mıYa sen ne anlatıyorsunBugüne kadar ki en büyük başarın 1 yıldır saldırılarının sövdüklerinin karşılığını bugün alıyor olman
Bugün ve şu 1 ay iyi top koştur hadi bakalım. Ayrıca oyun başkanlığı seçimi kaybedip kaçan birisi için çok iddialı cümleler kuruyorsun güldürdün şimdi kaybol muhattap olma
Sjjsjsjsndjd Şunu okuyan tüm eski oyuncular sana kahkaha atarak gülüyordur bir rüya alemi kurmuş ona da inanmışsın.Kaçan mısenden daha uzun süredir bu platformdayım senden daha korkak daha çaresiz başka birisini tanımadım her seferinde kaçtın allahtan şahitlerğmiz var o kadar 2 yüzlüsün ki düne kadar darbede kazık attığın sövdüğün altınokla ittifklığa oturmuşsun
senin seçime girecek cesaretin hiç olmadı ki boş beleş ne makam varsa yalvar yakar aldın başka türlü imkansız hadi yallah partimin postundan kaybol abisi
Çağır o zamanki eski oyuncuları hangimize gülecekler bakalım darbe planı yaptığın Emirhan mı ketenpereye getirdiğin Kadir Aydın mı daha eskiye git emrullah mı kurt mu denli mi kralını getir . Sen değişmezsin yüzüne üflesem yağmur geldi dersin Herşeye gülüp devam edersin hadi koş biraz daha bilgi birikim ver post altlarında bütün oyun gülerek izliyoruz devammmmmmSjjsjsjsndjd Şunu okuyan tüm eski oyuncular sana kahkaha atarak gülüyordur bir rüya alemi kurmuş ona da inanmışsın.![]()
Bu da sana son yazım ergen arkadaş öviple altın okla küfürleşmelerini hepimiz biliyoruz aylarca yan yana durduklarını satıp aylarca altın okun peşinde gezen bir adamsın o kadar ukala birisin ki oyun başkanı seçiminde kaybettikten sonra kaçtığını bile söyleyemiyorsun. Sen şu oyunda birilerinin yancılığını yaparken bizler en ön saflardaydık sen bu günlere bugün sayıp sövdüğün yarında dost olduğun kişiler sayesinde geldin. Yukarıda yazdığın hiçbir isim de benden eski değil şu oyunda kaldı ki eskiliğinde bir önemi yok akıl ve zeka lazım. Aylarca biz güçlü partilere kafa tutarken sen onlara yancılık yapıyordun bana burda hikaye anlatma bayat ve içi boş iddialarınla ben gölgelenmem senin bugün yanında olduğun isimlerle biz aylarca mücadele ettik sende tam biz karşımızdaydın bugün burada adamcılık taslama ne ben yerim ne de dost olarak saydıkların. Şimdi de aylardır ilmek ilmek ördüğün defalarca kaybettiğin oyun başkanlığın için sevin daha fazla da gölge etme.Çağır o zamanki eski oyuncuları hangimize gülecekler bakalım darbe planı yaptığın Emirhan mı ketenpereye getirdiğin Kadir Aydın mı daha eskiye git emrullah mı kurt mu denli mi kralını getir . Sen değişmezsin yüzüne üflesem yağmur geldi dersin Herşeye gülüp devam edersin hadi koş biraz daha bilgi birikim ver post altlarında bütün oyun gülerek izliyoruz devammmmmm![]()
E tamamda bu saydıklarının hiçbirisi sende yok zeka akıl lazım diyorsun sende yok alt partilerimde aylarca yıllarca süründün hala sürünmeye devam ediyorsun ben en azından aday olabiliyorum kazanabiliyorum kaybedebiliyorum dostluklarım var oluyorum senin neyi ne zaman nasıl kazandığını hepimiz biliyoruz biraz daha geçmişte hileyle hurdayla neler yaptığını herkes biliyor emek ettik mücadele ettik diyor .şu yazıları yazarken bile utanmamış burada herkes suçunu inkar ederken özür dileyip kabul eden birisi vardı oda erenaBu da sana son yazım ergen arkadaş öviple altın okla küfürleşmelerini hepimiz biliyoruz aylarca yan yana durduklarını satıp aylarca altın okun peşinde gezen bir adamsın o kadar ukala birisin ki oyun başkanı seçiminde kaybettikten sonra kaçtığını bile söyleyemiyorsun. Sen şu oyunda birilerinin yancılığını yaparken bizler en ön saflardaydık sen bu günlere bugün sayıp sövdüğün yarında dost olduğun kişiler sayesinde geldin. Yukarıda yazdığın hiçbir isim de benden eski değil şu oyunda kaldı ki eskiliğinde bir önemi yok akıl ve zeka lazım. Aylarca biz güçlü partilere kafa tutarken sen onlara yancılık yapıyordun bana burda hikaye anlatma bayat ve içi boş iddialarınla ben gölgelenmem senin bugün yanında olduğun isimlerle biz aylarca mücadele ettik sende tam biz karşımızdaydın bugün burada adamcılık taslama ne ben yerim ne de dost olarak saydıkların. Şimdi de aylardır ilmek ilmek ördüğün defalarca kaybettiğin oyun başkanlığın için sevin daha fazla da gölge etme.
İnstagram gidip sera diye Ali kereme darbe planı anlatan adamsın sen 2 dakika ağzın durmuyor herşeyi ötüyon millete ne anlatıyon akıl var zeka var diyor bideE tamamda bu saydıklarının hiçbirisi sende yok zeka akıl lazım diyorsun sende yok alt partilerimde aylarca yıllarca süründün hala sürünmeye devam ediyorsun ben en azından aday olabiliyorum kazanabiliyorum kaybedebiliyorum dostluklarım var oluyorum senin neyi ne zaman nasıl kazandığını hepimiz biliyoruz biraz daha geçmişte hileyle hurdayla neler yaptığını herkes biliyor emek ettik mücadele ettik diyor .şu yazıları yazarken bile utanmamış burada herkes suçunu inkar ederken özür dileyip kabul eden birisi vardı oda erenaÖviple Altınoktaki kardeşlerimin hepsi adamın dibidir . Sende darbe seçimini kaybedince arkama baktığımda hepiniz kaçtınız oraları atlamışsın söyleyemiyorsun ben sana daha çok hatırlatacak olay bulurum ben sizin hiç karşınızda değildim sen benim hep altımdaki partilerdeydin bana denk olma şansın yok çünkü senin tek derdin birilerine yamanmak ve kendini çok önemli değerli birisi olarak görmeye çalışmak benim adaylığımda bana oy atmayan adamsın sen alt partideyken kelime oyununu kısa kes yallah şimdi
![]()
QPWOQOWJQJKSNWSKKWWJWNJSSİnstagram gidip sera diye Ali kereme darbe planı anlatan adamsın sen 2 dakika ağzın durmuyor herşeyi ötüyon millete ne anlatıyon akıl var zeka var diyor bide![]()
@M O N C H U G tanıdık geldimi olay yiğidim dhqbwkqowqnwnsİnstagram gidip sera diye Ali kereme darbe planı anlatan adamsın sen 2 dakika ağzın durmuyor herşeyi ötüyon millete ne anlatıyon akıl var zeka var diyor bide![]()
Ya sen kimsin alt partin kim Oyuna Başladığım Türkiye Gençlik Partisi mi Kurucusu olduğum Yeniden Doğuş Partisi mi Başkanı olduğum Efeler Partisi mi kurduğum Türk Budun Partisi mi ? Diyorum ya hayal aleminde yaşıyorsun ve sana gerçekten acıyorum. Sana oy atmam atmadım senin ne pis zihniyetli olduğunu o günlerden görmüşümE tamamda bu saydıklarının hiçbirisi sende yok zeka akıl lazım diyorsun sende yok alt partilerimde aylarca yıllarca süründün hala sürünmeye devam ediyorsun ben en azından aday olabiliyorum kazanabiliyorum kaybedebiliyorum dostluklarım var oluyorum senin neyi ne zaman nasıl kazandığını hepimiz biliyoruz biraz daha geçmişte hileyle hurdayla neler yaptığını herkes biliyor emek ettik mücadele ettik diyor .şu yazıları yazarken bile utanmamış burada herkes suçunu inkar ederken özür dileyip kabul eden birisi vardı oda erenaÖviple Altınoktaki kardeşlerimin hepsi adamın dibidir . Sende darbe seçimini kaybedince arkama baktığımda hepiniz kaçtınız oraları atlamışsın söyleyemiyorsun ben sana daha çok hatırlatacak olay bulurum ben sizin hiç karşınızda değildim sen benim hep altımdaki partilerdeydin bana denk olma şansın yok çünkü senin tek derdin birilerine yamanmak ve kendini çok önemli değerli birisi olarak görmeye çalışmak benim adaylığımda bana oy atmayan adamsın sen alt partideyken kelime oyununu kısa kes yallah şimdi
![]()
Şu konuya gelecek olursak Ali keremle birlikte o konuşmaları çıkar bul. Eğer ki böyle bir konu yok ise kazandığın seçimden istifa edecek misinİnstagram gidip sera diye Ali kereme darbe planı anlatan adamsın sen 2 dakika ağzın durmuyor herşeyi ötüyon millete ne anlatıyon akıl var zeka var diyor bide![]()