Kızıl Şafak Partisi Oyun Başkanı Adayımız; Magarsus! (9 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
O kadar cahil ki Turana Efenin partisi diyor öncülü partisini bilmiyor etmiyor neyse siz hadi hikaye devammm
Senin abin geldi dedi sizsiz yapmam isterseniz size gelelim veya ortak parti kuralım isim koyalım ismi biz bulmuşuz geçişi siz yapmışsınız sen ortada yakartop oynuyordun biz kurarken sağda solda gezip prensesler partisi kurup serayı barbie bebek ilan ediyordun ne anlatıyon

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Gel Sanada paket çekeyim yanıma bile yaklaşamazsın ama söyleyim utanmadan söyleyebilirsin bana abinim sahip çıkarım sana herkesin içinde söz bidaha şamar yok sana

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Bu da sana son yazım ergen arkadaş öviple altın okla küfürleşmelerini hepimiz biliyoruz aylarca yan yana durduklarını satıp aylarca altın okun peşinde gezen bir adamsın o kadar ukala birisin ki oyun başkanı seçiminde kaybettikten sonra kaçtığını bile söyleyemiyorsun. Sen şu oyunda birilerinin yancılığını yaparken bizler en ön saflardaydık sen bu günlere bugün sayıp sövdüğün yarında dost olduğun kişiler sayesinde geldin. Yukarıda yazdığın hiçbir isim de benden eski değil şu oyunda kaldı ki eskiliğinde bir önemi yok akıl ve zeka lazım. Aylarca biz güçlü partilere kafa tutarken sen onlara yancılık yapıyordun bana burda hikaye anlatma bayat ve içi boş iddialarınla ben gölgelenmem senin bugün yanında olduğun isimlerle biz aylarca mücadele ettik sende tam biz karşımızdaydın bugün burada adamcılık taslama ne ben yerim ne de dost olarak saydıkların. Şimdi de aylardır ilmek ilmek ördüğün defalarca kaybettiğin oyun başkanlığın için sevin daha fazla da gölge etme.

Ovip ile altınok ile delikanlı gibi küfürleşip şuan bizimle beraber hareket etmesini garip bulan kişinin zamanında kendisine darbe yaptırmayi kabul etmek karşılığında seçim kazanmiş , daha ileriye gideyim, altın budun logosu yapmış birinin garip bulması ne acı 🤣

Bozkurtta ön safta olduğun için şuan bozkurt harekat seçim kaybediyor 😃
Sen eğlenebil diye "oyunun en eski ve en başarılı partisi" 20 günlük bir partiye karşı hiçbir tepki veremiyor.

İddiaa ediyorum bu seçimle alakalı hiçbisey yapmasaydin +200 oyunuz daha vardı 😃

Ama sende bu özeleştiriyi yapacak bir kapasite malesef ki görmüyorum.

Bozkurt harekat partisi de geçmişte dimdik durmayı becerememiş, 1 dönem için kazıklar atmış birisine yön gösterici diyeceğini sanmıyorum.

Dedin ya bu işler zeka , strateji işi. Malesef bizden epey geridesin çocuk adam 😃
Eğer ki bu işler verdigin sözü tutmama, kazık atma, makam çalma olsaydı en birinci sen olacaktın.

Efe seçim kaybedince gidiyormuş 😃
Adam tebrik edip gidiyor, ağlayarak kaçmıyor :)

İyi oyunlar Eren Avcının içerisinde bulunduğu Bozkurt Harekat Partisi 🌹

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Ovip ile altınok ile delikanlı gibi küfürleşip şuan bizimle beraber hareket etmesini garip bulan kişinin zamanında kendisine darbe yaptırmayi kabul etmek karşılığında seçim kazanmiş , daha ileriye gideyim, altın budun logosu yapmış birinin garip bulması ne acı 🤣

Sen eğlenebil diye "oyunun en eski ve en başarılı partisi" 20 günlük bir partiye karşı hiçbir tepki veremiyor.

İddiaa ediyorum bu seçimle alakalı hiçbisey yapmasaydin +200 oyunuz daha vardı 😃

Bozkurt harekat partisi de geçmişte dimdik durmayı becerememiş, 1 dönem için kazıklar atmış birisine yön gösterici diyeceğini sanmıyorum.

Dedin ya bu işler zeka , strateji işi. Malesef bizden epey geridesin çocuk adam 😃
Eğer ki bu işler verdigin sözü tutmama, kazık atma, makam çalma olsaydı en birinci sen olacaktın.

Okurken kanım çekildi

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş

Aga yok kazik attigimiz gün sese gelemedi ben yapamam ben yapamam diye gezindi 😀

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Aga yok kazik attigimiz gün sese gelemedi ben yapamam ben yapamam diye gezindi 😀

Benim için aranızdaki fark şu, sen kazık attım diyebiliyorsun o ise hala burada dürüstlük naraları atıyor 😃

Kazık tabiki atılır siyaset oyunu bu.
Lakin sen senin kim olduğunu bilen adamlara iki yüzlülük yaparsan, peşinden gidenlere yazık edersin kendine değil 😃

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Ekstra olarak bu adamlara günümüzde hala küfür edebiliyorum ve ediyorum onlarda bana ediyorlar ben mola verip dinlenmeye geçtiğimde ben varken giremediği partiye hırsız gibi çöreklenmek yerine gelip adam gibi sensiz rekabet olmuyor geri dön tekrar kapışalım diyen adamlar 1 tane aklı başında insan zaten çıkıpta senin yanında durmadı durmazda bu herşeyin kanıtı her gittiğin yerde bu şekilde karşılanacaksın en azından ben olduğum sürece böyle olacak. kimse senin gibi darbede Altınoka erkek sözü verip yeminler edip yarı yolda bırakıp gelip forumda dalga geçmeye kalkmaz o zamanda ben Fatih’e söyledim yüzü burda @KURT 77 aha Buda burda inanma bunlara 2 saniyede yalan söyler hiçte yüzü kızarmaz dedim kimler kimler kaçtı gitti geçtim Altınokun yanına adamlarla beraber ilk oyun darbemizi yaptık 10 gün forumda sağdan sola vurdun kendini halka referandum yaptırdın ağlayarak sonrada gerçekler yüzüne vurdu kaçarken iyi oyunlar tebrikler bile diyemedin :) ben 2-3 ay dinlendim baktım gene çıkmış durumsal yalvarsal ob falan olmuş 😂 senden eski adam gereken cevabı o gün zaten vermiş ama utanma yine 0 hayatında başarılar falan dilemem sana senden hiçbişe olmaz eren