Mecliste Tansiyon Yükseldi!!! (5 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Meclis Başkanı Fatih Tutuk Meclis oturumunu açtığı esnada bir milletvekiline şok bir çıkış gerçekleştirdi. " Niye ters ters bakıyon hayırdır?" Dediği kameralara yansıyan Tutuk'un bu sözü kime söylediği ise büyük merak konusu. Detaylara ulaştıkça kamuoyuna duyurulacaktır😂Sizce bu söz hangi vekile söylenmiştir tahminlerinizi bekliyoruz... @Fatih Tutuk

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Meclis Başkanı Fatih Tutuk Meclis oturumunu açtığı esnada bir milletvekiline şok bir çıkış gerçekleştirdi. " Niye ters ters bakıyon hayırdır?" Dediği kameralara yansıyan Tutuk'un bu sözü kime söylediği ise büyük merak konusu. Detaylara ulaştıkça kamuoyuna duyurulacaktır😂Sizce bu söz hangi vekile söylenmiştir tahminlerinizi bekliyoruz... @Fatih Tutuk

Bende ordaydım hepsi doğrudur. Karabük Milletvekili olarak oturumda bunun durumu net bir şekilde sorulacaktır.

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş

İlk kez mecliste yoktum olan olaylara bak😂😂😂

Berkin Bakırel

Vatandaş

Artı olarak beni bugün konuşturmayan sayın Meclis Başkanı @Fatih Tutuk beyefendiye de Altın Ok Partisi Grubu olarak tesüflerimizi bildiririz.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Berkin Bakırel

Vatandaş
Malesef. @KUTALMIŞ BEY 'in konuşmasına bir türlü engel olamadık.
Biz meclisi kapattık çıktık, bekçi arkadaş aradı halen konusmaya devam ediyormuş..
Hiç sormayın Meclis başkanım oturum arasında bazı vekilleri kenara çekip konuşturmasını devam ettirip yemeklerini yemelerini engellemiş. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Çalınan vakitlerimizi geri istiyoruz.

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Şiir okusana birşey denicem
Nâdanı terk etmedin yârânı arzularsın,

Hayvânı sen geçmedin insânı arzularsın.

“Men arefe nefsehû fekad arefe Rabbehû”

Nefsini sen bilmedin Subhânı arzularsın.

Sen bu evin kapusın henüz bulup açmadın,

İçindeki kenz-i bî-pâyânı arzularsın.

Taşra üfürmek ile yalunlanır mı ocak,

Yönün Hakk’a dönmedin ihsânı arzularsın.

Dağlar gibi kuşatmış benlik günâhı seni,

Günâhın bilmeden gufrânı arzularsın.