Haberim yok Türkmen beyimAhmet demi sinopluymuş hasan beyin haberi varmı acaba @Hasanc57en son aramızda bir konuşma geçmişti sonra ahmeti gören olmadı
![]()
Haberim yok Türkmen beyimAhmet demi sinopluymuş hasan beyin haberi varmı acaba @Hasanc57en son aramızda bir konuşma geçmişti sonra ahmeti gören olmadı
![]()
Bi kol devre dışı başkanımAnlık Sinop Milli Görüş Partisi Genel merkez
Dr. Sakaahmet ve neferleri işinin başında![]()
Kıskanıyorsun demi şaka Ahmet'i in basarilarini kabul ettAnlık Sinop Milli Görüş Partisi Genel merkez
Nasıl yakaladın ama. KclclclcKıskanıyorsun demi şaka Ahmet'i in basarilarini kabul ett![]()
8 vekil verince otomatik çalışıyorBi kol devre dışı başkanım
Ben yakalarım kiskannma artık adamı sende onun gibi olursun bir gün kırk fırın ekmek yemen lazımNasıl yakaladın ama. Kclclclc
Milli görüş bir bakış açısı siyaset yapmıyoruz burada oyun oynuyoruzAnlık Sinop Milli Görüş Partisi Genel merkez
Sen Şehir Katkı Puanı kas Ahmet Laf yetiştirmekle kervan yürümezMilli görüş bir bakış açısı siyaset yapmıyoruz burada oyun oynuyoruz
Yoğunum şuan müsait olunca kasarımSen Şehir Katkı Puanı kas Ahmet Laf yetiştirmekle kervan yürümez
TamamdırYoğunum şuan müsait olunca kasarım
Sinop halkı için çalışıyoruz halk mutlu biz mutluyuzAylar sonra Sinop şehri 56.Dönem Şehir sıralamasında 1.sıraya oturmuştur ve bunu Ayın sonuna kadar devam ettirmektir
İlk başta Milletvekili olan Ceme teşekkürlerimi sunuyorum ve Sinop Şehrinda yaşayan ve Sinop şehrinde bulunan herkese teşekkür ederim bu hızla Şehir Katkı puanı kasmaya devam edelim
Aynen öyle milletvekilim Eline Koluna sağlık ayın sonuna kadar devam kasmayaSinop halkı için çalışıyoruz halk mutlu biz mutluyuz![]()
Yusuf Harputlu kıskanıyorum şarkısını dinliyorum Almanya bizi kıskanıyorKıskanıyorsun demi şaka Ahmet'i in basarilarini kabul ett![]()
İnşallah bir gün onun gibi olurum idolümmmBen yakalarım kiskannma artık adamı sende onun gibi olursun bir gün kırk fırın ekmek yemen lazım![]()
Kime ıslak imzalı metin hazırlıyorsun öğrenebilir miyiz yoksa gizli mi?Yoğunum şuan müsait olunca kasarım