Ben şahsi fikrimi bildirdim anlayan nasil anlıyor bilmiyorum karaketerine bırakıyorumhemen para sor hıc hızmet edeyım yok
Ben şahsi fikrimi bildirdim anlayan nasil anlıyor bilmiyorum karaketerine bırakıyorumhemen para sor hıc hızmet edeyım yok
ppde ortadakı adam senı doverBen şahsi fikrimi bildirdim anlayan nasil anlıyor bilmiyorum karaketerine bırakıyorum
Pp ney?ppde ortadakı adam senı dover
PP, internette ve sosyal medyada çok sık kullanılan kısaltmalar arasına girmektedir. Profil Picture'ın kısaltması olarak bilinen PP, Profil Fotoğrafı anlamına gelir. Sosyal medyayı çok sık kullanıyorsanız illaki duymuşsunuzdur.Pp ney?
Emirhan gptPP, internette ve sosyal medyada çok sık kullanılan kısaltmalar arasına girmektedir. Profil Picture'ın kısaltması olarak bilinen PP, Profil Fotoğrafı anlamına gelir. Sosyal medyayı çok sık kullanıyorsanız illaki duymuşsunuzdur.
Hayır duymadimPP, internette ve sosyal medyada çok sık kullanılan kısaltmalar arasına girmektedir. Profil Picture'ın kısaltması olarak bilinen PP, Profil Fotoğrafı anlamına gelir. Sosyal medyayı çok sık kullanıyorsanız illaki duymuşsunuzdur.
Yazıklar olsun sanaHayır duymadim
Arkadaşı tanımıyorum ama günlüğüne yazar gibi konu açması hoşuma gitti