Ne olabilir ki maksimumYapma yanarsın zaten yarıya indirdim iki katını verirsen başladığımız noktaya geri döneriz![]()
Ne olabilir ki maksimumYapma yanarsın zaten yarıya indirdim iki katını verirsen başladığımız noktaya geri döneriz![]()
Elbet bir gün oda yeniden gelirOnu kurtarsam ne olur reisimi kurtaramadıktan sonra reisim banlı ah Oğuzhan ah ne bitmez çilen varmış reisim![]()
2 vekil + 3 mandal mandalı efe başkan verecek vekili siz ben anlaşma yaptım yeter4
4 vekil + Holosko![]()
Yaw dkfllflflflflflglOğuzhana sen ben çare olamayız başkanım o mapus seviyor. Drakula gibi adam güneşe zaafı var görür görmez dört duvara kaçıyor![]()
Bizde o boşa uğraşmayın size kaptırmam xlflfllfNe olabilir ki maksimum
Ya nolucak hadi ver bak ona iyide bakarımBizde o boşa uğraşmayın size kaptırmam xlflfllf
Sen önce kendine bak sus ckckclcllfYa nolucak hadi ver bak ona iyide bakarım
TamamSen önce kendine bak sus ckckclcllf
Bazen olur böyle şeyler ama sonuç önemliBakkkkkk kavga ettiğin kişi seni kurtardı
Asla söylemem meraklansin herkesGizli anlaşmamızdan sakın bahsetme ha![]()
Geldim Emirhan geriNoldu ahmetin banimi kalkmış
Hoşbulduk başkanım teşekkür ederim@sakaahmet3419 geçmiş olsun başkanım tekrar hoşgeldin
EverBazen olur böyle şeyler ama sonuç önemli
Başganların başganı çok büyükGeliyor geliyor o geliyorr büyük başkan sakaahmet![]()
Gaz vermeyin bu kadar sonra ışınlanma sitemini bulurumBaşganların başganı çok büyük
Atasözümü buGaz vermeyin bu kadar sonra ışınlanma sitemini bulurum
Daha gabardaki gazı göremedik başımıza sistem çıkarma dur biraz yaw ışınlamayı çinliler ,Amerikalılar bulamadı sen nasıl bulacanGaz vermeyin bu kadar sonra ışınlanma sitemini bulurum