Yine bu tezimi savunacağım madem 5 tane yetiyordu benden niye 8 tane istedinMandalina kadir ver 5 mv yeter bana

Yine bu tezimi savunacağım madem 5 tane yetiyordu benden niye 8 tane istedinMandalina kadir ver 5 mv yeter bana
Benim farkımda bu+ mandalinayı unuttunYine bu tezimi savunacağım madem 5 tane yetiyordu benden niye 8 tane istedin![]()
Sanada kanpanya yaptım daha ne yapayımYine bu tezimi savunacağım madem 5 tane yetiyordu benden niye 8 tane istedin![]()
İktidar olsursam çiftçiye %yüz zam yapacağımÇiftçi ahmet köylü ahmet köylünün başganı ahmet hoş geldin hoş geldin tekrar @sakaahmet3419
Yaptın da ne oldu daha fazla veren var onlara gidersin diye çok korktum sakaahmetSanada kanpanya yaptım daha ne yapayım
8 vekil istiyorsun da partinde 5 kişi var şartları karşılayan kdkdkdkdSanada kanpanya yaptım daha ne yapayım
kral yeni partin gerçekten göz kamaştırıyor harika bir tercih yapmışsın analizlerinde bayağı iyisin tebrik ederimKişi başı o kadar ediyordu sevim hnm
Gitmem kimseye onlar bana gelir ancakYaptın da ne oldu daha fazla veren var onlara gidersin diye çok korktum sakaahmet
O öyle değil işte ben birilerini göndereceğim onlar da olacaklar kampanya işte 8 vekil alana 8 üye hediye8 vekil istiyorsun da partinde 5 kişi var şartları karşılayan kdkdkdkd
Etmese de ayağa alışsın diye veriyoruz kfkclclcKişi başı o kadar ediyordu sevim hnm
Seni ve Emirhan gelirsiniz 7 olur yeter.8 vekil istiyorsun da partinde 5 kişi var şartları karşılayan kdkdkdkd
Sağol başkanımkral yeni partin gerçekten göz kamaştırıyor harika bir tercih yapmışsın analizlerinde bayağı iyisin tebrik ederim
Eee bi kişi eksik hadi yine iyisin @KadirBey. seni iki kere vekil yapacakSeni ve Emirhan gelirsiniz 7 olur yeter.
Ooo başkanım bir partiye mi geçtiniz hangi partiSağol başkanım
Bak aramıza girmeye çalışıyor Sevim Hocam inanma onlaraEtmese de ayağa alışsın diye veriyoruz kfkclclc
şu geçen gün 4-5 kişinin banlandığı partiOoo başkanım bir partiye mi geçtiniz hangi parti
Demir yumrukOoo başkanım bir partiye mi geçtiniz hangi parti
Mayıs ayı için hesapladım kadir ile birlikte 7 olunca Senden talep ettiğim sayıya ulaşıyorumEee bi kişi eksik hadi yine iyisin @KadirBey. seni iki kere vekil yapacak