Onlar batıl inanç ne çabutu ben inanmıyorum öyle şeylereTürbeye 8 tane çaput mu bağlıyoruz ?
3 tane bağlasak dileğimiz kabul olur mu?
Onlar batıl inanç ne çabutu ben inanmıyorum öyle şeylereTürbeye 8 tane çaput mu bağlıyoruz ?
3 tane bağlasak dileğimiz kabul olur mu?
Çok mutlu oldum teşekkürler ben almiyim dünya zaten derdimizi çekiyor gitsek kovarar bizi uzaylılarSanada bir yere bulunur
El İnsaf başkanım uzayda ne yapacam Ahmet başkanımi yiyecem kabul etmiyorumReis işte bak sana da yer buluyor
O sana yiyecek giyecek +8 vekil temin eder sen rahat olEl İnsaf başkanım uzayda ne yapacam Ahmet başkanımi yiyecem kabul etmiyorum
Bize uzayda da rahat yok desene başkanımO sana yiyecek giyecek +8 vekil temin eder sen rahat ol
Yok itinayla hepimizin peşindeBize uzayda da rahat yok desene başkanım
Ahmet başkan ışınlamayı bulsaydi da hutopya gidip yüce honusa bi ziyaret yapsaydıkYok itinayla hepimizin peşinde
Ahmet başkan ışınlamayı bulsaydi da hutopya gidip yüce honusa bi ziyaret yapsaydık
+ olarak 2+1 daire. 1 adet 98 model 1.6 ie hidrolik direksiyon bordo renk cms40 jant pıoneer teyp ve 800watt çift kolon 1600watt anfi ve boofer doğan slxEvet Sakaahmet bu haftanın kazananı sensin söyle bakalım bizden ne istiyorsun
Sakaahmet: 8 vekil + ütoplayın yarısını ama sana güvenmiyorum yüce honos ıslak imzalı bir belge istiyorum
Doğan slx ten öncesini anlamadım ama olur olur fklflffl+ olarak 2+1 daire. 1 adet 98 model 1.6 ie hidrolik direksiyon bordo renk cms40 jant pıoneer teyp ve 800watt çift kolon 1600watt anfi ve boofer doğan slx
Traktör'de ekledimDoğan slx ten öncesini anlamadım ama olur olur fklflffl
Aferin öyle yüce gönüllü biri ol sakaahmet ne derse o tamam mıTraktör'de ekledim
Tamam.Aferin öyle yüce gönüllü biri ol sakaahmet ne derse o tamam mı
Tamamdır bende çay gönderirim benim bahçemden çoğunu sen ayarlamışsın aferin hep böyle ol.Tamam.
Ona özel kestane balı da ayarlıcam. + arı sütü.
Ayrıca 100 kg fındık , kendi bahçemden.
Doğal dağ çileği, doğal lohman Brown cinsi tavuk yumurtası.
Kestane ve ıhlamur da hazırlıcam pakette.
Ahmet başkanım sen çok yaşa.Tamamdır bende çay gönderirim benim bahçemden çoğunu sen ayarlamışsın aferin hep böyle ol.
Sende çok yaşa kadir başkanımAhmet başkanım sen çok yaşa.
Yok sen daha çok yaşaSende çok yaşa kadir başkanım