3lü olsun güçlü olsun

3lü olsun güçlü olsun
Su ppyide degistir jsjsjs tarik Mengüç ile manuş baba karisimi birsey olmus hshsh
Hepiniz adayımsınız@sakaahmet3419 aday Emirhan mi ben mi liderim
Yakında 10 olacak inşallah3lü olsun güçlü olsun![]()
Yakında 10 olacak inşallah
Yakında 10 olacakArkadaşlar bir gerçeği itiraf etmek istiyorum Sakaahmet bana söyledi
Milli görüş partisinin 8 tane ob adayı varmış.
Ob olamazlarsa milletvekili yapacakmış
Mv var abla ben mv yim tek milli görüşteArkadaşlar bir gerçeği itiraf etmek istiyorum Sakaahmet bana söyledi
Milli görüş partisinin 8 tane ob adayı varmış.
Ob olamazlarsa milletvekili yapacakmış
Ne güzel işte Sakaahmet'in en değerlisi sensin fjkflflfoMv var abla ben mv yim tek milli görüşte
İnşallah bakalım hayırlısıHadi bakalım inşallah![]()
Dün arkadaşlarla otururken partide buldum kendimi ablaNe güzel işte Sakaahmet'in en değerlisi sensin fjkflflfo
Tabiki sağ kolum benimNe güzel işte Sakaahmet'in en değerlisi sensin fjkflflfo
Sakin reisDün arkadaşlarla otururken partide buldum kendimi abla![]()
Teşekkür ederimTabiki sağ kolum benim
OoooooTabiki sağ kolum benim
Bak sevmiş seni birlikte büyüyün ben milli yas ilan ediyorum önce reisim banlanmıştı şimdi de amcamın oğlu banlanmış ne bitmez çilem varmış ömrüm görüş yapabilmek için mapus yollarında gidip gelmekle geçtiDün arkadaşlarla otururken partide buldum kendimi abla![]()
Allah yardımcın olsunOooooo
Bak sevmiş seni birlikte büyüyün ben milli yas ilan ediyorum önce reisim banlanmıştı şimdi de amcamın oğlu banlanmış ne bitmez çilem varmış ömrüm görüş yapabilmek için mapus yollarında gidip gelmekle geçti
Eyvallah çok sağolAllah yardımcın olsun
Oooooo
Bak sevmiş seni birlikte büyüyün ben milli yas ilan ediyorum önce reisim banlanmıştı şimdi de amcamın oğlu banlanmış ne bitmez çilem varmış ömrüm görüş yapabilmek için mapus yollarında gidip gelmekle geçti
Rica ederim ablaEyvallah çok sağol