Milli Gençlik Partisine doğru sallayabilirsin kdkdkdkdjdNe tarafa doğru sallamami istersin![]()
Bunun fatih le ne alakası var laf olsun diye kuyruk acını burda paylaşma.En azından başkaları gibi birisini koltuktan indirip Koltuk sahibi olmuyoruz reyis 55.Dönemi hatırlatırım Komutanları değiştirip kendi partisini dolduran bile oluyor kdkdkdkdjd
Sallaması için öyle bir partinin olması lazımMilli Gençlik Partisine doğru sallayabilirsin kdkdkdkdjd
Kuyruk acım yok benim canım benim siz ne yaptıysanız kendinize yaptınız kendinize yakıştırıyorsanız ben bir şey diyemem çünkü sizin seviyenize inemem sizle uğraşamamBunun fatih le ne alakası var laf olsun diye kuyruk acını burda paylaşma.
Ah Amiral gülüp gülüp duruyorsun Komutanlık gidince ne yapacaksın merak ediyorum Milli Savunma Bakanı ve Ali o bakanlıktan gidince ne yapacaksın acaba kimin arkasına sığınacaksın beni komutan yapın diye kdkdkdkdjdB
Sallaması için öyle bir partinin olması lazım
öğretmemişler sana aşağıdan yukarı düşülmez çıkılır sen bizim seviyeye gel konuşuruz terkrar.Kuyruk acım yok benim canım benim siz ne yaptıysanız kendinize yaptınız kendinize yakıştırıyorsanız ben bir şey diyemem çünkü sizin seviyenize inemem sizle uğraşamam
öğretmemişler sana aşağıdan yukarı düşülmez çıkılır sen bizim seviyeye gel konuşuruz terkrar.
Komutanlık gidince herkes ne yapıyorsa onu yaparım kimsenin arkasınada sığınıyorumAh Amiral gülüp gülüp duruyorsun Komutanlık gidince ne yapacaksın merak ediyorum Milli Savunma Bakanı ve Ali o bakanlıktan gidince ne yapacaksın acaba kimin arkasına sığınacaksın beni komutan yapın diye kdkdkdkdjd
Sorma ya geldiğimden beri kara yüzü görmedimKavga etmeyin bi sonraki dönem bu 4 komutanın yerini değiştirelim Ekrem havacı olsun amiral denizde sıkılmıştır biraz karaya alacaz onuda yine devam bu komutanlar iyi güzel ben beğendim![]()
Onu msb yapariz ozman bizde komutanliktan devam pahaaahsshshhAh Amiral gülüp gülüp duruyorsun Komutanlık gidince ne yapacaksın merak ediyorum Milli Savunma Bakanı ve Ali o bakanlıktan gidince ne yapacaksın acaba kimin arkasına sığınacaksın beni komutan yapın diye kdkdkdkdjd
plan açığa çıktı akddjkasjdOnu msb yapariz ozman bizde komutanliktan devam pahaaahsshshh
Onu msb yapariz ozman bizde komutanliktan devam pahaaahsshshh
Herhangi bir darbe girişimi olursa fightlaşırız ona göre halk benim yanımda sadece erenavcıya darbe yapabilirsiniz şuan elindeki valiliği alın musluğunu kesinSorma ya geldiğimden beri kara yüzü görmedim