Milli görüş başarıyla ilerliyor! (5 Kişi İçeride)

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeni Üye
Vatandaş
Yapılan seçimlerde 17 oy gibi küçümsenmeyecek bir oyla milli görüş gücünü başkan online camiasına göstermiştir adım adım yükselişe geçen milli görüş partisi adım adım iktidara gidecektir Allâh'ın izniyle üye çalışmalarımızla teşkilatımızla durmadan çalışıyoruz inşallah Liderimiz ahmet saka önderliğinde milli görüş iktidara gelecek ve lale devri başlayacak refah, saadet, huzur ve kalkınma ile adil bir yönetim uygulanacak beklemede kalın adım adım MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARA!

Milli görüş partisi genel başkan vekili/Prof. Dr. Muhammed Ali

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
İ

İyi misin diyecem de değilsin belli o işler sizin işler birde partililere yazilmayacagini öğren 😉
Partililer dediğin kişileri tek tek say bana sizden gelenleri ben sana onların huylarını suylarını ne yedikleri ne ictiklerini çok iyi bilen adamım kimisiyle 2 senedir kimisiyle 3 senedir beraberim ne anlatıyorsun sen

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
B
Partililer dediğin kişileri tek tek say bana sizden gelenleri ben sana onların huylarını suylarını ne yedikleri ne ictiklerini çok iyi bilen adamım kimisiyle 2 senedir kimisiyle 3 senedir beraberim ne anlatıyorsun sen
Ne olursa olsun parti başkanından müsade istenir konuşulur neyse onuda öğretmiş olalım sana. Hfa nın hatrina konuyu kapatıyorum iyi oyunlar 😉