Reis var bir şeyler onda çünkü atatürkle ilgili her konuda olumsuz cevap veya emoji bırakıyorNoldu @Fırat 0yardımcı4 rahatsız mı oldun kral?
Sorunumuz yok. ATAMIN fotoğrafını atmak istedim. Bu kadar.Arkadaşlar sorununuz nedir?
Sorun belli ama neyseArkadaşlar sorununuz nedir?
Fırat ne alaka?Sorunumuz yok. ATAMIN fotoğrafını atmak istedim. Bu kadar.
SöyleSorun belli ama neyse
Üyene söyler misin whatsaptan bana tahrik edici mesajlar atmayı kesinArkadaşlar sorununuz nedir?
Sorun dislike atmasiydi. Halloldu.Fırat ne alaka?
Ben söyledim watsaptan yazmasını , sorun mu var?Üyene söyler misin whatsaptan bana tahrik edici mesajlar atmayı kesin
burası yol geçen hanı değil. Bu kişi kendini ne sanıyorsa haddini fena aşıyor. Eğer siz tanıdığınız diye bir şeyler diyebiliyorsanız deyin çünkü bu böyle devam ederse bu iş sadece sözle kalmayacak
Üyen İnstagramda anne baba kız kardeş koymadı uyarman lazım üyeniArkadaşlar sorununuz nedir?
Saolun başkanımSorun dislike atmasiydi. Halloldu.
Durduk yere yapmaz kimseye o. Demek ki damarına basılmış.Üyen İnstagramda anne baba kız kardeş koymadı uyarman lazım üyeni
Ayrıca bunu bana senin söylemen de farklı bir ironi olmuş sankiÜyen İnstagramda anne baba kız kardeş koymadı uyarman lazım üyeni
Bide grup açıp küfür edin diye talimat mı verdin ayıpDurduk yere yapmaz kimseye o. Demek ki damarına basılmış.
Kim ne yaptıysa hakkıdır.Bide grup açıp küfür edin diye talimat mı verdin ayıp![]()