Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (18 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş
Oyun rekabetini sağlama açısından böyle bir ittifağın kabul edilme şansı bulunmamaktadır.
Hocam peki birşey takılıyor aklıma ismi geçen partilerden Göktürk Partisi ve Hilal Partisi Çıksa 3. İttifak oluşturulsa .
3. İttifak olarak üyeler yine ittifakları dışında oy kullanabileceklerinden herhangi bir problem olmayacaktır.
Bunu yine strateji olarak adlandıracak arkadaşlar var ama yine o denge sağlanmayacak.
Bence İttifak üyeleri İttifakı dışında oy kullanmamalıdır istedikleri gibi ayrılabilir üye kaydırabilir ama ittifakla seçime girdiği zaman dışarıya oy atma izninin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı Akşamlar kolay gelsin.

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş
Hocam peki birşey takılıyor aklıma ismi geçen partilerden Göktürk Partisi ve Hilal Partisi Çıksa 3. İttifak oluşturulsa .
3. İttifak olarak üyeler yine ittifakları dışında oy kullanabileceklerinden herhangi bir problem olmayacaktır.
Bunu yine strateji olarak adlandıracak arkadaşlar var ama yine o denge sağlanmayacak.
Bence İttifak üyeleri İttifakı dışında oy kullanmamalıdır istedikleri gibi ayrılabilir üye kaydırabilir ama ittifakla seçime girdiği zaman dışarıya oy atma izninin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı Akşamlar kolay gelsin.
Parti isimlerini örnek olarak verdim Hilal Partisi gerçekte yok ama yanlış anlamaya yol açmasın.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Ayrica Altın ok ve göktürk ittifak kurabiliyorsa sorunları halledip.
Yükselen ve bozkurtta barışıp aynı ittifakta olabilir onlarin sorunlarinin oyuna yansitmasi adil değil

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun rekabetini sağlama açısından böyle bir ittifağın kabul edilme şansı bulunmamaktadır.
Rekabeti bozacak yada engelleyek bir durum yok ortada hocam. Oyunda 17 tane parti var, hadi yeni kurulanları sayma 13 parti var.
Biz 5 parti ittifak olmuşuz, geriye 8 parti kalmış.
Bizim ittifakımızın oy toplamı 904 oy.
Kalan 8 partinin oy toplamı:987 oy.
Burada rekabeti dengesizleştirecek bir durum göremiyorum. Geriye kalan partilerden beceriksiz ise, birbirleri ile iletişim kurmayı bilmiyorlar ise, sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar ise biz buna ne yapabiliriz.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ayrica Altın ok ve göktürk ittifak kurabiliyorsa sorunları halledip.
Yükselen ve bozkurtta barışıp aynı ittifakta olabilir onlarin sorunlarinin oyuna yansitmasi adil değil
Olası ihtimallerden bahsediyorsunuz anlıyorum ama partiler kimlerle ittifak yapacağını size sormayacak. Evet bir şeyler konuşup halledilebilir fakat yine de bir yönde yığılma olmazsa yanlıştır.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Rekabeti bozacak yada engelleyek bir durum yok ortada hocam. Oyunda 17 tane parti var, hadi yeni kurulanları sayma 13 parti var.
Biz 5 parti ittifak olmuşuz, geriye 8 parti kalmış.
Bizim ittifakımızın oy toplamı 904 oy.
Kalan 8 partinin oy toplamı:987 oy.
Burada rekabeti dengesizleştirecek bir durum göremiyorum. Geriye kalan partilerden beceriksiz ise, birbirleri ile iletişim kurmayı bilmiyorlar ise, sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar ise biz buna ne yapabiliriz.
Siz kalan partilerin birleştiğini düşünüyorsunuz fakat insanlar oyun oynuyor herkesin kendi kararı ve tercihleri var sırf siz 5 Parti birleşsin diye karşıda kalan 8 parçaya birleşecek diye bir şey yok birleşmek zorunda da değiller.

Birleşmemelerini bir beceriksizlik ya da iletişim kurmayı bilmiyorlar olarak değerlendiremezsiniz aralarındaki ilişki veya kendimi fatihiniz doğrultusunda hareket etmeleri kimseyi alakadar etmez