Milli Sancak Açılış Bildirisi (8 Kişi İçeride)

Cevo48

Milli Sancak Parti Başkanı
Vatandaş
Değerli başkanonline oyuncuları :

Milli Sancak Partisi'ni Ceza almayan eski oyuncular olarak, yönetim ile görüşüp açmış bulunmaktayız. Amacımız aile ortamımızı koruyarak, hiç kimseyle sözlü ve yazılı münakaşaya girmeyerek oyunumuzu oynamaktır.

Milli Sancak Partisi Genel Başkanı
Cevo48

KutAydin3198

GÖKTÜRK Gönüllüsü | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
Hayırlı olsun başkanım, inanıyorum ki partiniz oyunumuza ve demokrasimize büyük renk katacaktır.

Günün birinde yollarımızın tekrar kesişmesini umarak sonsuz başarılar diliyorum. 🙂

Can Arıcılar

TURAN HAREKAT PARTİSİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Yeni oluşumunuz Milli Sancak Partisi hayırlı olsun.
Oyundaki duruşunuz, nezaketiniz ve aile ortamına verdiğiniz değer gerçekten takdire şayan.
İnşallah başarılarınız istikrarla devam eder; dostluk ve rekabet her zaman centilmenlik içinde yaşanır.

Yolunuz açık olsun, kolay gelsin!
Turan Harekat Partisi Sözcüsü
Can Arıcılar

Cevo48

Milli Sancak Parti Başkanı
Vatandaş
Yeni oluşumunuz Milli Sancak Partisi hayırlı olsun.
Oyundaki duruşunuz, nezaketiniz ve aile ortamına verdiğiniz değer gerçekten takdire şayan.
İnşallah başarılarınız istikrarla devam eder; dostluk ve rekabet her zaman centilmenlik içinde yaşanır.

Yolunuz açık olsun, kolay gelsin!
Turan Harekat Partisi Sözcüsü
Can Arıcılar
Teşekkürler 🙏

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Değerli başkanonline oyuncuları :

Milli Sancak Partisi'ni Ceza almayan eski oyuncular olarak, yönetim ile görüşüp açmış bulunmaktayız. Amacımız aile ortamımızı koruyarak, hiç kimseyle sözlü ve yazılı münakaşaya girmeyerek oyunumuzu oynamaktır.

Milli Sancak Partisi Genel Başkanı
Cevo48
Tatile alıp protesto hakkınız bittiyse başarılar. gırıg neydi slogan daima milli harekat iyi gecelermiydi ? iyi geceler gırıg 🤣

A Y A Z

Konya Milletvekili (hürriyet parti üyesi)
Yasaklı Üye
Vatandaş
dikkat edin milli sancak partisi burası o kadar tekin bir yer değil bi bakmışsınız sizi eken yeri gelmiş biçmiş (@Cevo48 partinize dikkat edin güvenilir kişileri alın bir bakmışsınız herbir konuşmanız elimde )