Doğum gününu kutlaması Altın Ok Partisi (2 Kişi İçeride)

Muhammed daban.

Üye
Vatandaş
Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Karaoğlu’na

Altın Ok Partisi ailesi olarak doğum gününüzü en içten duygularımızla kutluyoruz.
Mücadeleniz, duruşunuz ve yol göstericiliğiniz bizlere her zaman güç veriyor.
Yeni yaşınız sağlık, huzur ve nice başarılarla dolu olsun.
İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımızsınız.

Altın Ok Partisi Ailesi

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş

Altın Ok Partisi ailesi olarak doğum gününüzü en içten duygularımızla kutluyoruz.

Altın Ok Partisi Ailesi

Semhim doğum günün kutlu olsun hicbir sekilde durusunu bozmadin ve bozmadan devam edecegine eminim bu yolda devam et iyiki dogdun

Can yoldaşım can kardeşim Semih başkanımım doğum günün kutlu olsun nice senelere 🎂🎉🎁
Hepinize çok çok teşekkür ederim yoldaşlarım , abilerim . Sizinle tanışmak benim için en güzel şeylerden biriydi. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim sağolun var olun. Birlikte her daim yol yürüyeceğimize inancım tam

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Altın Ok Partisi Ailesi
Doğum günün kutlu olsun @SEMİH KARAOĞLU kardeşim. Hediye olarak 50M oyun parası yolladım. Allah nice mutlu huzurlu ömür nasip etsin. Güle güle kullan 😊🌹

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Kıymetli yiğidim Semih, ad günün kutlu ola! Obamıza ilk geldiğinde toy bir alp idin, şimdi ise yağız bir Akıncı beyi olup çıktın. Kutun daim, yolun açık, atın diri, pusatın keskin ola

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Kıymetli yiğidim Semih, ad günün kutlu ola! Obamıza ilk geldiğinde toy bir alp idin, şimdi ise yağız bir Akıncı beyi olup çıktın. Kutun daim, yolun açık, atın diri, pusatın keskin ola
Beni sen eğittin sen Akıncı beyi yaptın beyim. Eğitimimi sen verdin sana ne kadar layık olabildiysem ne mutlu bana . Ad günümü kutladığın için teşekkür ederim beyim sağ olasın var olasın 🙏.