Ozamn sana bi kıraathane yakisir ama orta sekerli ne beya mhmm begenmedimOrta şekerli Türk kahvesi fena olmaz
Ozamn sana bi kıraathane yakisir ama orta sekerli ne beya mhmm begenmedimOrta şekerli Türk kahvesi fena olmaz
2. Sınıf hayat bilgisi dersi djdjdjjdYaw baktım 1-2 şaklaban çıkmış geliyim biraz eğelniyim onlarla dedim
Yok be sağımda solumda öyle insan çok olmuyor ben genelde karşıya bakınca bol bol görüyorumSağına soluna baksan daha çok görürsün
Gel senin oturacak vaktin yok daha bana çay yapacaksınOrta şekerli Türk kahvesi fena olmaz
Ever senin gibi çok var karşımızdaSağına soluna baksan daha çok görürsün
Yanındaki Arkadaşlarını Tanıtman İsabet Olmuş Aynı Tutumu Kendin İçinde GösterebilirdinYaw baktım 1-2 şaklaban çıkmış geliyim biraz eğleniyim onlarla dedim
Yok be seni ben bi arkadaş olarak görmüyorumArkadaşlarını Tanıtman İsabet Olmuş Aynı Tutumu Kendin İçinde Göstetebilirdin
Dikkatli oku senşn arkadaşların olmasın ha bide git bana 2 şekerli çay yap bakayım senArkadaşlarını Tanıtman İsabet Olmuş Aynı Tutumu Kendin İçinde Gösterebilirdin
Yok be seni ben bi arkadaş olarak görmüyor
Birde Okuduğunu AnlayabilsenYok be seni ben bi arkadaş olarak görmüyorum
Ayna bakAz şaklaban görmedik ki görünüşe göre daha çok görecem
Okuduğumu anlıyorum merak etme ben orda arkadaşlarımı tanıtmadım seni tanıttım ama senide arkadaşım olarak görmediğim için öyle yazdımYan
Birde Okuduğunu Anlayabilsen
Aynaya bakınca şaklaban izleyerek eğlenen birini görüyorum ama sen bakarsan daha net görürsünAyna bak
İyi Sen Şaklabanlığa Devam Et Çay Borcum OlsunDikkatli oku senşn arkadaşların olmasın ha bide git bana 2 şekerli çay yap bakayım sen
İyi Git ötede ağla öyleyseOkuduğumu anlıyorum merak etme ben orda arkadaşlarımı tanıtmadım seni tanıttım ama senide arkadaşım olarak görmediğim için öyle yazdım
Kendi bilmen güzel devam et şaklabanligaAynaya bakınca şaklaban izleyerek eğlenen birini görüyorum ama sen bakarsan daha net görürsün
Rahat ol kendimi bilen biriyim ama anlaşılan sen daha şaklaban olduğunun farkına varmadınKendi bilmen güzel devam et şaklabanliga
Yasoya kıraathane actik cayi ordan söyleriz sanada bir simitci acariz simitidr ordan yerzİyi Sen Şaklabanlığa Devam Et Çay Borcum Olsun
Temiz konuş lafla dalaşamıyorsan hemen bel altına inme.Paran Dolabın Üstünde Almayı Unutma
Bel Altına İnen Bir Laf YokTemiz konuş lafla dalaşamıyorsan hemen bel altına inme.