Deseydin bi tane de biz atardık sanaSjsjsjs hedef benmişim öyle demişler abiler ablalar
Deseydin bi tane de biz atardık sanaSjsjsjs hedef benmişim öyle demişler abiler ablalar
Kadir abi nasılsınBaşarılar
İyiyim yiğit. Ama 2 damarımı tıkadın gene bak şuanKadir abi nasılsın
İşin zorlaştı gibi ama sen bilirsinYeter da her ay biz mi alacaz. Alacağımız zamanı söylerim.
Yada haberiniz olur ya kdkd
Niye abim ya geçmiş olsunİyiyim yiğit. Ama 2 damarımı tıkadın gene bak şuan
Merak etme hallederim ben. Çok zor bir durum göremiyorum.İşin zorlaştı gibi ama sen bilirsin
Rekabet iyidir![]()
Kadirimin işi zorlaşmazİşin zorlaştı gibi ama sen bilirsin
Rekabet iyidir![]()
Kardeşim bak ortalığı karıştırıyon adamlar bizde varız sanacak ksksksmsmYARGI İTTİFAKI: BİR MİLLETİN YENİDEN DOĞUŞU
Bugün bir araya gelenler, yalnızca partiler değil; aynı inançta, aynı yürekte, aynı ülküde birleşmiş kutlu bir yürüyüşün neferleridir. Her biri farklı cephelerde yıllarca mücadele etmiş bu yapılar, artık ayrı ayrı değil; aynı sancak altında, aynı hedefe yürümektedir. Bu hedef; milletimizin dirilişi, devletimizin yeniden şahlanışı ve Turan coğrafyasının kardeşlik ruhunda birleşmesidir.
YARGI İTTİFAKI, sadece bir siyasi oluşum değildir. O, suskun kalmış bir tarihin haykırışı, adalet arayan bir milletin uyanışıdır. Bu ittifak, maziden atiye kurulan köprüdür; geçmişin şanlı mirasını geleceğin onurlu günlerine taşıma sözüdür. Bozkurt'un cesaretiyle, Turan'ın idealleriyle, gençliğin heyecanıyla, Göktürk’ün asaletiyle ve siyah sancağın vakar ve kararlılığıyla yoğrulmuş bir iradedir.
Bizler biliyoruz ki, adalet yoksa devlet eksiktir. Kimlik yoksa millet zayıftır. Gençlik sahipsizse gelecek belirsizdir. Bu yüzden, YARGI İTTİFAKI sadece bugünü değil, yarınları da düşünür. Sadece iktidarı değil, irfanı da arar. Sadece güç için değil, hak için yola çıkar.
Bu kutlu yürüyüşte biz de varız! Herkes bilsin ki, YARGI İTTİFAKI, birliğin adıdır. İnancın, kararlılığın ve vefanın adıdır. Bu ses, artık susmayacak; bu bayrak, artık düşmeyecek; bu dava, artık geri dönmeyecek!
Yaşasın adalet!
Yaşasın Türk milleti!
Yaşasın YARGI İTTİFAKI!
Ama birde birşeyi farkettin mi?İşin zorlaştı gibi ama sen bilirsin
Rekabet iyidir![]()
Yaw md adam bizim partide tmm yeter reklam etme bizi djdjdjdjKardeşim bak ortalığı karıştırıyon adamlar bizde varız sanacak ksksksmsm
Kardeşim bak ortalığı karıştırıyon adamlar bizde varız sanacak ksksksmsm
Ooo iddialıMerak etme hallederim ben. Çok zor bir durum göremiyorum.
Kartallar avını yakaladıktan sınra yükseğe çıkarır ve sonunu getirmesi için yüksekten aşağıya bırakır![]()
Kelimemi bitti cengo dünde mv listelerine itiraz etti ihale bize kaldı biz ettik sandı herkesYaw md adam bizim partide tmm yeter reklam etme bizi djdjdjdj
Başkanım bu hezimetİşin zorlaştı gibi ama sen bilirsin
Rekabet iyidir![]()
Aslandırılan o aslan vatanı savunur gibi savunmaya geçer shshhsKelimemi bitti cengo dünde mv listelerine itiraz etti ihale bize kaldı biz ettik sandı herkes![]()
Kimden yanasın yaw dkflcllffKadirimin işi zorlaşmaz
Yargıdan olmadığım kesin de sjsjsjsSen
Kimden yanasın yaw dkflcllff