Her zaman ki kadr işte boş konusmakta üstüne yok,laf olsun diye yazıyor, bir de ittifak delik deşik oldu hazmedemiyor şişkinliği böyle atmaya çalışıyor 

Ver ozaman hadiKonuşma be büyüksen yaşın gibi davranacaksın var mı bir sebep yok Ayrıca sana makam makam vermiyorum Ayrıc en büyük pişmanlığım o zaten emin ol Elimde olsa o makamların Hepsini sana geri verirdim
Yazıcam banane. Rahatsız oluyorsan sen yazma banaSana tek bir kötü bir kelime bile söylemedi seninle muhabbetim bile yok ama sen insanları sinir etmeyi seviyorsun Seni engelledim yazıp durma mesajların gözüküyor bıktım
Çay kap gel bana sen bakimHer zaman ki kadr işte boş konusmakta üstüne yok,laf olsun diye yazıyor, bir de ittifak delik deşik oldu hazmedemiyor şişkinliği böyle atmaya çalışıyor![]()
SEN YOKSAN GELİRİM PARTİYE BASKAN OLARAKSelam Altın ok'a gelmek ister misin ?
Aplamm mutsuzKadiri tek bırakmışlar siz hayırdır be illa ablamı mı çağırayım he
Yemin et...SEN YOKSAN GELİRİM PARTİYE BASKAN OLARAK
Aaa niye üzüldüm beAplamm mutsuz
SENDEN DAHA İYİ YÖNETECEĞİM KESİNDİR BEA AMA SEN GERİDE KLAMİSİN CESARETİN OLSA BIRAKIRDİNYemin et...
Yav ben neden bırakıyorum gene . Niye olan bana oluyorSENDEN DAHA İYİ YÖNETECEĞİM KESİNDİR BEA AMA SEN GERİDE KLAMİSİN CESARETİN OLSA BIRAKIRDİN
Ablaniz bizde bekleriz sizide... Kadir köşede yalnız oynasınKadiri tek bırakmışlar siz hayırdır be illa ablamı mı çağırayım he
Ne küçükle konuşmayı biliyon ne büyükle devlette terbiye verememiş sana yazık bee... Sevim ablana soyleyim ilgilensin senle birazÇay kap gel bana sen bakim
Sizde miAblaniz bizde bekleriz sizide... Kadir köşede yalnız oynasın
He ya bilmion muSizde mi![]()
Belki de sen bizdesindir kralHe ya bilmion mu![]()
Kadiri yanlız bırakmamAblaniz bizde bekleriz sizide... Kadir köşede yalnız oynasın
Belki de hepimiz aynı yerdeyizdir arkadaşlarBelki de sen bizdesindir kral
Parti olarak şu ana kadar hiç bir partiye böyle bir sözümüz olmadı. Ağzına partimin adını bir daha alma. Kendi ittifak bildirge konunuz da bize saldıracak kadar canını mı yaktıkta bize iftiracı diyorsunBirde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir