Seni cami avlusunda buldukları güne lanet olsunÜvey o.

Seni cami avlusunda buldukları güne lanet olsunÜvey o.
Tercihlere saygım yok artık teşekkürlerHayır senin söylediğin bir şeyi zoruma gidecek kadar ciddiye almıyorum.
Sadece rekabet ettiğim insanları buranın bir oyun olduğunu unutmadan karşısında ki insanla bir farkının olmadığını bilincinde olarak hareket etmesini tercih ederim
Al işte. Sonra neden döşmonlok yopoyorson amcooğloSeni cami avlusunda buldukları güne lanet olsun![]()
AhsjclşglvşgşbşbşgAl işte. Sonra neden döşmonlok yopoyorson amcooğlo
OkTercihlere saygım yok artık teşekkürler
Hahsjdkdkf ben bir şey yapmadım ona umreye göndereceğim ben onuGece gece neyin davasi bu arkadas babannenixin number atin arayam sikayet etcem sizi yav boyle olmaz
nE Altınok’un vipleri kul hakkıyla mı alınmışHahsjdkdkf ben bir şey yapmadım ona umreye göndereceğim ben onu
Ama Kadir için aynı şeyi söyleyemem kadının kefen parasıyla altınok'a VIP almış.
Şikayetçiyim vllvlv
O yonde iddialar var bide dogalgaz diyorlar ama sende inandirici gelmedin babanneyle araştırcaz durumuHahsjdkdkf ben bir şey yapmadım ona umreye göndereceğim ben onu
Ama Kadir için aynı şeyi söyleyemem kadının kefen parasıyla altınok'a VIP almış.
Şikayetçiyim vllvlv
Seni umreye göndercem diye diye kadının tüm mal varlığını yedin. Yeter artık dini duygularını sömürme nenemin.Hahsjdkdkf ben bir şey yapmadım ona umreye göndereceğim ben onu
Şikayetçiyim vllvlv
Babaannem kendisi verdi. Hayır olur dedi ben napamnE Altınok’un vipleri kul hakkıyla mı alınmışBu saatten sonra iflah olmazlar djdjskskedmmd
Nenene söyle bana bi eğitim paketi alsın umreye gitmiş kadar olur dnsjsjskskdBabaannem kendisi verdi. Hayır olur dedi ben napam
Sakın ona yalan söyleme. Neden biliyor musun? Çünkü inanır. KdkdkdNenene söyle bana bi eğitim paketi alsın umreye gitmiş kadar olur dnsjsjskskd
Xnalia sizin partiye sor bakalım mrym04 de beni kulanip satan kimdiParti olarak şu ana kadar hiç bir partiye böyle bir sözümüz olmadı. Ağzına partimin adını bir daha alma. Kendi ittifak bildirge konunuz da bize saldıracak kadar canını mı yaktıkta bize iftiracı diyorsun![]()
Xnalia araştır bakalimTanımadığımız etmediğimiz insan bize saldırıyor
Komik.
Domom söylemem söz sjsjsjskSakın ona yalan söyleme. Neden biliyor musun? Çünkü inanır. Kdkdkd
Eski basaknda mi sensin bilmiyorum ama XNALİA YADA XNALİA52 İYİ BİLİR MRYM04Tanımadığımız etmediğimiz insan bize saldırıyor
Komik.
Kimseyi kullanmam ve satmam o isimde de birini tanımıyorumXnalia sizin partiye sor bakalım mrym04 de beni kulanip satan kimdi