Düşmeyin kadir aydın @KadirBey. ve sevim aydın @Sevim AYDIN gerçekten amca çocukları oyunda rekabet olsun diye ayrı ayrı partideler
Galiba ya alimlerin efendisi dedi yada alim kadın demek istedi bana biraz salladı gibi geliyor ben bile çeviremedimNe demek o benim tevellut eski ama o kadar da değil @KUTALMIŞ BEY hele bı gel gardaş ne bu Alime-i efendiye
Kadir işte sallayıp duruyoGaliba ya alimlerin efendisi dedi yada alim kadın demek istedi bana biraz salladı gibi geliyor ben bile çeviremedim![]()
İkisi istese Beraber ittifak Kursa Aydın ittifakı oyunda güzel aksiyon olur tüm oyun Aydınlara karşı mücadele ediyor KDKDKDKDJDDüşmeyin kadir aydın @KadirBey. ve sevim aydın @Sevim AYDIN gerçekten amca çocukları oyunda rekabet olsun diye ayrı ayrı partideler
Shkdlvlflfİkisi istese Beraber ittifak Kursa Aydın ittifakı oyunda güzel aksiyon olur tüm oyun Aydınlara karşı mücadele ediyor KDKDKDKDJD
KDKDKDKDJD
Hee bende anne tarafından Aydınoğullarındanım. Bu zamana kadar söylememiştim ben sizin 2 yaşında kaçırılan kuzeninizim
Hemen Müge anlı'ya başvuralım gerçekleri öğrenelim.Hee bende anne tarafından Aydınoğullarındanım. Bu zamana kadar söylememiştim ben sizin 2 yaşında kaçırılan kuzeninizim![]()
Satma değildir o bir miktar teşvik primi almıştır. Satsa yerimde duramazdımHemen Müge anlı'ya başvuralım gerçekleri öğrenelim.
Sülalede geçen bir dedikoduya göre 2 yaşında kaçırılan bir kuzenimiz evet varmış fakat kaçırılmamış Kadir Aydın parayla sattı diyorlar kxkclcllclc
Shjdfkflpg bilemiyorum artık o parayla da altın oka vip almış olabilirSatma değildir o bir miktar teşvik primi almıştır. Satsa yerimde duramazdım![]()
Ben beğenmedim bunu
Al bir vaka daha. Sevim yetmiyormuş gibi sen demi çıktın. Mirasa ortak olan herkes tehlikede baştan söylimHee bende anne tarafından Aydınoğullarındanım. Bu zamana kadar söylememiştim ben sizin 2 yaşında kaçırılan kuzeninizim![]()
Al bir vaka daha. Sevim yetmiyormuş gibi sen demi çıktın. Mirasa ortak olan herkes tehlikede baştan söylim
AhshhshshshdAl bir vaka daha. Sevim yetmiyormuş gibi sen demi çıktın. Mirasa ortak olan herkes tehlikede baştan söylim
Ooooooo kuzennnn neredeydin sen yawBaşkanım size üzücü bir haberim var, benim de soy adım Aydın, ben de tüm mirasa talibim.![]()
Denklemi boz o zaman cengoBen beğenmedim bunu![]()
Bu denklem ciddiyeti azaltır bırak öyle kalsınDenklemi boz o zaman cengo
Badıkan Aşireti + Nihat Doğan> Aydınoğulları Aşireti
Yapmak senin elinde barış istersen clvllvlclf
Aynen öyle stuttgarttan amcaoglun mu dayioglun mu ne ogluysa kıvırıyorMeali : Alamayacağımı anladım bari laf yemeyeyim